Иновативни техники за поразителен поглед

Красотата на човек се крие в очите му. Изразителният поглед е първото нещо, което приковава вниманието на противоположният пол. Ето защо още от преди векове жените са използвали различни методи, които са имали за цел да придадат един драматизъм на очите им.

Днес този тип гримиране отново се завръща в модните среди и става все по-популярен, особено за вечерните събития. Вижте няколко съвета как се постига този зашеметяващ поглед, който увеличава вашият сексапил. Вижте някой иновативни техники за използване на козметика за лице и аксесоари:

Стъпка 1: Молив за очи

За постигането на поглед изпълнен с драматизъм се започва с веждите. Вземете молив за очи с по-тъмен от веждите цвят и ги очертайте, като се стремите да им придадете формата на арка. Ако вашите вежди са прави направете една извита линия над тях.

Стъпка 2: Сенки

Много добра идея е да се използват 2 цвята сенки, вместо един. Единият цвят трябва да бъде по-светъл, докато другият трябва да е тъмен (сив, черен или син). Започнете прилагането на светлият в близост до линията на клепача. С по-тъмният цвят запълнете останалото място до веждите. Смесете двата цвята в границата, където се срещат за да придадете по-изчистен вид на очите ви. Така те ще изглеждат по-големи и поразителни.

Стъпка 3: Очна линия

Това е най-важната част от грима. Започнете с тънка линия върху горният клепач, която тръгва от вътрешният край на окото и завършва след външният край в близост до долният край на веждите. Повторете задачата и със долният клепач, като също завършите очната линия на същото място, както и на горният клепач.

Стъпка 4: Спирала

Тайната на драматичният поглед се крие в правилното използване на спиралата. Не забравяйте, че трябва да използвате черна спирала, която се прилага 2 или 3 пъти на всяко око, за да могат миглите да изглеждат дълги, извити и обемни. Винаги слагайте спиралата от основата към върху на миглите.
С тези няколко идеи, които ще направят погледът ви поразителен вие със сигурност ще се откроявате в тълпата и ще притежавате индивидуалност и уникален сексапил.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *