Съвети при пускането на футболни залози

Вие сте футболен фен? Бихте ли искали да спечелите повече от футболни залози?Открийте основните фактори,които трябва да се имат предвид, преди да направите вашите прогнози.

Независимо дали правите футболен залог онлайн или чрез букмейкър, следващите съвети са предназначени да ви помогнат да подобрите вашите резултати. Като следвате нашите съвети за залагания ще увеличи шансовете си за печалба от мачовете във първенствата, Шампионската лига или всякакви други футболни състезания.

Съвет №1 – Следете за конкретните качества на играчите от всеки тим, на когото залагате. Някой тимове са много силни като домакини, докато други се представят силно извън собствения си стадион. Отбори с къса резервна скамейка често изпитват затруднения в разгара на сезона, особено ако са участници и в Лига Европа или Шампионската лига.

Преглед на предишни мачове на отбора ще ви даде яснота как той се справя с различните стилове на игра на противниците му. Въпреки, че този критерий е по-важен при индивидуалните спортове, където стила на игра на противника пасва или не на играча, на него трябва да се обърне внимание и при колективните спортове какъвто е футбола.

Обикновено историята се повтаря и статистиката почти никога не лъже. Играчите може да се сменят, но атмосферата и напрежението около дадени срещи остават еднакви година след година и често могат да повлияят на резултата.

Така наречените дерби мачове са особен вид срещи и при тях няма значение моментната форма или звездната селекция на единият от отборите, тъй като при тях е победата е въпрос на чест и двата отбора играят на върха на възможностите си, като това наред с напрежението в определеният за фаворит отбор може да изравни шансовете. Това прави прогнозирането им много трудно и като цяло залозите за тези мачове не са особено препоръчителни.

Съвет №2 – Ниво на коефициентите - След като сте разгледали всички фактори, които са способни да влияят в една или друга степен на резултата на мача си задайте въпроса „Какви са шансовете на всеки един от отборите?“ След като видите коефициентите дадени от букмейкъра изчислете какъв е шансът на всеки отбор според него (1/коефициента х 100) и го сравнете с вашите

Ако са много близки не се колебайте, а залагайте. Ако се получи голяма разлика и се съмнявате по-добре е да опитате друг мач, за който сте по – сигурни. Въпроса е не само да правите залози на сляпо, а да печелите. Нали това е целта на цялата игра?

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *