Как да печелим от футболни прогнози

Футболните прогнози в интернет и онлайн букмейкърските къщи нарастват с всеки изминал ден, което предвид големия интерес от българския потребител е напълно нормално.

Повечето наши сънародници претендиращи, че разбират от футбол и футболни прогнози, все повече се увличат по този онлайн тип хазарт. Мисълта за бърза и лесна печалба е примамлива, но дали наистина съществуват хора забогатели по този нетрадиционен начин? В настоящата статия ще се опитам да ви предоставя основните правила и насоки при изготвянето на успешни футболни пргнози, с които поне малко да увеличите своя шанс за печалба. Естествено в света на футбола няма нищо сигурно, така че тези мои съвети са по-скоро пожелателни и базирани на личен опит и дори придържайки се към тях не могат да ви гарантират сигурна печалба. Ето и самите насоки за успешни футболни прогнози:

Събирайте колкото е възможно повече статистически данни, когато изготвяте вашите прогнози. Осланяйки се на статистиката ще можете да забележите тенденциите при всеки един набелязан от вас отбор. Например как се представя в последните си няколко срещи; голове на чужд и собствен терен; мачове с т.н. сухи мрежи (тоест без допуснат гол), както и много други показатели, които ще ви помогнат във вашите футболни прогнози. Анализирайки статистическите данни ще може да създадете сравнително успешна и прецизна прогноза за набелязаните от вас футболни или други спортни срещи.

Преди да пристъпите към залог разгледайте данните от предишните двубои между набелязаните от вас отбори. Така ще забележите тенденцията за резултатите от изминалите им срещи, като по този начин значително ще увеличите шанса си за успех.

Никога не залагайте на свой любим отбор! Избягвайте по всякакви начини да изготвяте своите футболни прогнози базирани на фенски пристрастия. Защо? Ами защото често пъти играча е заслепен от собствените си клубни пристрастия и по този начин игнорира важни статистически дании и пренебрегва моментната форма на своя любим отбор. Залагайки по този начин вертоятноста вашите футболни прогнози да се окажат губещи е огромна.

И най важното при изготвянето на прогнози за футбол или други спортове – никога не бъдете алчен и винаги запазвайте спокойствие, дори да попаднете в дълга серия от неуспех. Не забравяйте че при всички онлайн букмейкъри движещата сила е именно вашата алчност.

spodelime

Едно мнение по „Как да печелим от футболни прогнози

  1. Аз от това си изкарвам прехраната, трябва си постоянство, това е голямата истина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *