Хидроизолация на покриви с течна гума

Имаме удоволствието да Ви представим нов за българския пазар хидроизолационен материал произвеждан по американо – канадска технология - Течна гума. Използва се широко за хидроизолация в строителните работи в много страни от Европа, Америка и Азия.

Продуктът представлява двукомпонентна хидроизолационна течна гума на водна основа, втвърдяваща се мигновенно и има уникалните физически свойства да се съхранява без изменение в рамките на до 30 годишен период. Материалът се нанася със специален за това разпръсквач, като се използват две дюзи , една за течната гума и една за катализатора, като при смесването на двата компонента се образува перфектно покритие на обработваните повърхности.

Основни предимства при използването на хидроизолацията с течна гума са отличните свързващи свойства, както с всички познати в строителството строителни материали, така и с всички видове метали, тървени конструкции и плоскости, керамични изделия, стъкло, хартия и дори земни и пясъчни насипи.

В Америка и Канада продуктът за хидроизолация е намерил широко приложение при изграждането тунели, магистрали, отводнителни съоръжения, метрополитени и сметища. Изключително дългия срок в който течната гума запазва свойствата си прави продукта приложим и при строителството на специални газопроводни, нефтопроводни и водопроводни съоръжения.

След нанасяне, продуктът демонстрира много добра гъвкавост, безопасност за околната среда, висока резистентност към пробиване и дава необходимата свобода и възможности на архитекти и дизайнери. Продуктът има антикорозионни и противопожарни свойства.

За повече информация посетете хидроизолация.com

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *