5 Причини да си купим часовник

1. За да бъдем точни – точността е важна за всеки от нас в ежедневието ни независимо дали сме ангажирани мениджъри на отговорна длъжност в голяма компания или просто трябва да отидем на време на спирката за да хванем автобуса.

2. За да бъдем по-успешни – да си успешен в дадена област или като цяло в живота е нужно да бъдеш организиран, защото времето е най-ценния и ограничен ресурс, с който разполагаме или с други думи е нужно много стриктно разпределяне на времето си.Две от най-важните неща за това са винаги да имаме план за действие, прецизно разпределен по часове и минути и второто да го следваме а за това е полезно да имаме часовник.

3. За да бъдем по-стилни – всички знаем, че за да успеем да постигнем успехи в бизнеса или да направим добро впечатление на бъдещи партньори и колеги е нужно да бъдем стилни и елегантни в облеклото си.Това включва освен подходящ за случая костюм, обувки, риза, рокля или друга така и подходящи аксесоари допълващи тоалета Ви.Един от най-добрите и правещи добро впечатление аксесоар, както за мъже така и за жени е подходящ за стила и повода часовник.

4. За да ни напомня че всяка минута е ценна – понякога ни е нужно да се вгледаме в часовника и да видим че стрелката на секундарника никога не спира за да разберем колко ценен е всеки миг и колко важно е да го оползотворим по най-подходящия начин а затова е добре да носим часовник и да си го припомняме по-често.Това ще ни направи по-добри и щастливи хора и ще ни помогне да оценим малките моменти в живота ни.

5. За да направим стилен подарък – да избереш часовник за подарък е един от най-добрите начини да избегнеш дублирането на подаръци, тъй като вероятността двама души да купят един и същ часовник е минимална а пък и да имаш повече от един винаги е плюс защото часовника е и аксесоар и подходящо допълнение към тоалета на всеки.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *