Какво е да си гладно и бездарно куче?!

Привет от Хамали.БГ. Казвам се Станислав Тодоров и съм собственик на най-добрата според мен българска фирма за преместване и хамалски услуги в страната - Хамали.БГ.

Ние сме първите, които се светнаха, че от обикновени товарачи може да се получи хубав и стабилен бизнес, дори вече и в условията на икономическа криза.

лоши хамали

А знаете ли в същност кой ви мести?

В годините се развивахме и усъвършенствахме. Натрупахме хиляди клиенти и работата ни закономерно се увеличи до степен, че в периода на строителния бум едва смогвахме.

Нашата запазена още преди 6 години слoвна търговска марка Хамали.БГ, започна да работи за нас и се превърна в символ за добре свършена работа в сектора хамалски услуги.

Дойде обаче време за пререгистрация на фирмите и понеже знаете как е, живеем в най-безобразната европейска държава с простаци и връзкари за законодатели, един от поредните им пробити закони допусна пререгистриране на принципа "кой превари".

Три мекерета - стари познайници в хамалските измами и на полицията, регистрират почти веднага фирмата ни "Хамали БГ" ООД. Можело, нищо, че Хамали.БГ е наша словна марка. Представете си само - жална България. Къде го има това? Все едно аз да регистрирам "Кока кола" ООД и да ги пунктирам, като папагал. Може! Да знаете, че може! Тук в България всичко може!

Консултирах се с професионални рекламисти и тяхното мнение е да не се занимавам с тях, защото всъщност ще правят реклама на мен и сайта ми www.hamali.bg. Тоест, техните клиенти ще идват в последствие при мен. Да, ама като ги зная какви мърлячи са, едва ли някой ще ги повтори.

Всъщност, тези безидейни бандити едвам кретат с друга фирма за хамалски услуги и се надяват да заблудят някой клиент търсещ нас!

И сега какво става - понеже притежавам и най-стария домейн в бранша www.hamali.net и се чудех какво да правя с него, скоро се амбицирах да им превзема бизнесчето и марката, която налагат.

Лесна жертва, която ще бъде налапана само за около година, може би, но така е, на зло куче - зъл прът!

Поздрави от Хамали.БГ

P.S. Абе хамалски му работи.

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *