Нов самосвал Hitachi EH1100-3

Hitachi представи нов самосвал, който от скоро време бива предлаган и в България. Моделът на впечатляващата машина е EH1100-3, която гарантира на клиентите си висока ефективност и безспорно качество. Японският самосвал е едно чудесно решение за строителството и минния сектор заради отличните си технически характеристики.

Технически данни

Двигателят на новия самосвал е с мощност 567kW/760 к.с а теглото на машината 104.541 килограма. Капацитета на коша е 38.7 m3 при максимално полезен товар 60.300 килограма. Максимално развитата скорост, с която машината се движи е шестдесет километра в часа, което за размерите и е напълно нормално.

Самосвалът представлява интерес за всички съвременни фирми работещи в строителния бранш към днешна дата. От Hitachi споделят, че това е един от най-добрите им продукти към днешни дни и с радост заявяват, че чрез него очакват да вдигнат още повече летвата при създаването на строителни машини.

Моделът EH1100-3 притежава добър дизайн и отлично оборудване в помощ на потребителите. Минните самосвали днес имат високо приложение и поради това от компанията са се погрижили и за защита на управляващите ги. Кабината е обезопасена и отговаря на всички изисквания за качество.

В кабината на самосвал може да бъде монтирана камера за задно виждане и специален контролен монитор, на който да следите работата. По този начин най-сетне ще бъдат намалени и инцидентите по време на труд. Това разбира се е достойна новина за уважение и се радваме, че от компанията са взели нужните мерки за пълна безопасност.

В заключение

Удобството за шофьора се гарантира от комфортните седалки допълнени с предпазни колани, които увеличават нивото на защита. Воланът, лостовете и бутоните са разположени максимално достъпно така, че да не се уморявате при извършването на конкретни манипулации с машината. Това бе представянето на самосвала Hitachi EH1100-3 силно се надяваме, че сме били полезни с информацията ни и ви пожелаваме бъдещи професионални успехи.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *