Човешката кожа предпочита ленените дрехи

Всеки иска да бъде здрав. Някои редовно спортуват, други избягват алкохола и цигарите. Но може би човек изпуска най-важното?

Всеки ден той се храни 3-4 пъти, пие 5-6 пъти, пътува около 1-3 часа и престоява на работното си място 8 часа. При това всекидневно кожата ни е подложена на влиянието на различни тъкани – на дрехите и на спалното бельо.

Кожата е най-големият човешки орган. Тя никога не е „сама по себе си”. И, разбира се, нейното здраве е директно свързано с това, което носим.

Какво имаме в гардероба? Много дрехи са от синтетични и смесени тъкани. Техните имена и разновидности е невъзможно да се изчислят. Но как ни влияят тези пристрастия? Доказано е, че при такива материи на дрехи кожата диша трудно. Блокира се естественият обмен на влага на организма, а това е основа на обмена на вещества. В такъв случай функционирането му се нарушава.

Разбира се, в съвременните условия не е възможно да се ходи само по палмови листа или естествени кожи. Как да се съвмести градския живот с желанието за добро здраве и естествената потребност да ползваме само натурални вещи? Оптималния изход е да се носят дрехи от истински лен. Този материал е уникален, защото от него се произвеждат 100% натурални тъкани. При това съвременното производство позволява да се произвеждат дрехи в различни цветове,

Ленът притежава много привлекателни за дизайнерите свойства. Дрехите от него са леки и плътни. Може да се изготвят модели със скулптурни силуети и отчетливи линии. В повечето случаи излъчват благородство и сдържан елегантен шик. От лен се произвеждат както младежки, така и класически колекции дрехи.

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.