Пет причини да изберем базални зъбни импланти

Съвременната дентална имплантология предлага качествени решения за хората с частична или пълна липса на зъби. Днес се произвеждат все по-качествени зъбни импланти благодарение, на които изглеждате по-добре и се храните нормално. Разбира се, цените не са от най-ниските, но продукта, който ще получите си заслужава парите, както се казва.

В тази статия, ще ви дадем пет причини, поради които да сложите базални зъбни импланти, които ще върнат очарователната ви усмивка, а и ще спомогнат за подобрение на дъвкателната дейност. И така нека започнем с положителните страни на базалната имплантология:

1.Лечението с базални зъбни импланти трае не повече от три дни.

2.Хирургичната интервенция по поставяне е еднократно, което ви спестява пари.

3.Базалните импланти са подходящи за пациенти с пародонтални заболявания.

4.Монтират се дори при хора недостатъчна кост (умерена или тежка атрофия).

5.Лека оперативна интервенция, без болки и страдания и притеснения.

Както сами разбирате базалните импланти са истинска находка в стоматологията. Те са по-удобни от обикновените зъбни протези и конвенционални импланти, отлични са откъм дизайнерска гледна точка и пасват идеално на всеки индивид.

Не забравяйте, че тук става дума за нови зъби, а не просто фасети, с които да се усмихвате. Благодарение на този тип импланти, ще можете да ядете всичко, което искате, без да се притеснявайте от храна под зъба, счупване или подобни проблеми.

Мнозина пациенти вече предприеха тази стъпка и изградиха частични или цялостни зъби, с които повишиха себеоценката си и започнаха да водят пълноценен живот. Ако желаете да последвате примера им, то не се колебайте да посетите Центъра по базална имплантология на доктор Александър Лазаров.

За контакти

Центърът се намира в град София, квартал Изток ул. „Люлякова градина 7“, а работните дни са от понеделник до петък. Отделете време и направете консултация, относно присаждането на вашите по-добри нови зъби. В края на статията искам да ви пожелая здраве и много усмивки!

бутони за социални мрежи

Едно мнение по „Пет причини да изберем базални зъбни импланти

  1. Здравейте бих желава да ви посетя казвам се Валентина и съм на 38 години, преди година бях успешно трансплантирана на бъбрек в чужбина, в следствие на дълги години хемодиализа преди това останах почти без зъби а сега след трансплантацията ми беше казано че мога да помисля за базални импланти, които преди това ми беше невъзможно да пробвам тъй като вземах хепарин през ден. Притеснява ме че след толкова години носене на протези коста ми не е добре но бих желава да дойда за да направя преглед. В България ще бъда от 28 април до 12 май и после се прибирам в Италия за всеки месечни прегледи. Възможно ли е края на април да ми запишете час и къде мога да ви намеря? Благодаря предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *