SEO оптимизация – съдържание

seo-optimizacia

seo-optimizacia

Ако сте решили да издигате сайта си в класирането на Google или Yahoo вие трябва да предприемете конкретни стъпки за сео оптимизация. Най-често последните включват построяване на линкове (link building) чрез публикуване на статии в директории и социални мрежи.

Има два типа съдържание, основният е този, който създавате за посетителите на вашата страница в интернет, а другия разпространявате на всевъзможни места. Старайте се да пишете текст в помощ на хората, а не с ясната идея да бъдете индексирани в търсещите машини. Разбира се, доброто форматиране и оформление на текста е задължително за вътрешната SEO оптимизация.

За да вземете връзка от релевантен на тематиката ви уебсайт, е добре да сте експерт в нишата си. Показвайки разбирания вие ще бъдете поканени като гост блогър, а също така имате възможност да се изявите в най-добра светлина участвайки в съществуващите интернет форуми.

Трябва обаче да знаем, че сео оптимизация не значи само линкове, а се работи изключително за това да идентифицирате присъствието си в глобалното море от информация. Чудесна идея е употребата на Facebook и Twitter, защото се ползват с авторитет от многолюдна аудитория.
В случай, че не се справяте със съдържанието, то може да наемете специалисти по SEO оптимизация и по-конкретно копирайтъри, които да изградят и статиите ви, така че да поблазнят ботовете на търсачките. Цените за писане на текстове зависят от броя думи, картинки и изходящи връзки.
В щатите казват „Content is the king”, което вероятно и сами може да си преведете. Съдържанието на даден сайт е едновременно важно за Google и посетителите на страниците ви. Само се замислете, че без добро представяне на услугите или продуктите ви, вие нямате никакъв шанс за какви да е продажби.
Останалите методи за сео оптимизация, ще разберете ако отделите достатъчно време за опознаване на материята или пък чрез връзка с фирма, която да работи по тежката задача вместо вас.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *