За един добър адвокат

За един добър адвокат думите "няма начин" не означават нищо. За него заплетените случаи са предизвикателство, а колкото е по-трудно едно дело, толкова по-голямо предизвикателство е то пред самия адвокат.

Защото, за да се развива в тази насока адвокатът трябва винаги да е информиран и ако не знае нещо то поне да знае от къде да го прочете. Трябва да бъде организиран в своята работа, да умее да концентрира цялото си внимание върху конкретния случай, да може да изслушва и вниква в проблемите на хората. Не на последно място добрия адвокат трябва да бъде и малко човечен, защото често търсят в негово лице освен юридическа закрила, но и разбиране.

Но как да си намерим такъв адвокат? Може би е рядкост, може би не съществува, може би е събирателно от двама, трима... или повече. Може би сте прави, а може би не, защото аз открих своя адвокат.

Но няма сега да ви разказвам колко велик е той или колко дела е водел, няма дори да ви убеждавам да го наемете за следващия ваш случай. Това, което искам в тази статия е да ви предупредя да внимавате за онези, които само търсят облагата, само чакат да мине по-бързо делото, за да приберат своя хонорар и гледат на вас като дебела зелена пачка.

Въпреки че човек понякога е притиснат от конкретни обстоятелства и лесно се подлъгва, защото не гледа реално на нещата. Но един адвокат може както да ви извади от блатото, така и да ви натика доста по-надълбоко, отколкото сте в момента. Затова си отваряйте очите и ушите, проверявайте информацията, която получавате по един или друг начин и не се хвърляйте към първата отправена оферта.

И ако случайно ви е все едно или пък ако искате да разберете от кого аз съм безкрайно доволен и искате и вие да се възползвате от неговите услуги потърсете Адвокатска кантора Узунов & Партнърс.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *