Безплатно, пък и качествено

Виждайки думата безплатно, обикновено си мислим, че става въпрос за някаква измама или нещо некачествено. Не е такъв случаят с безплатното участие в reklamator.com. Бизнес каталогът предоставя на своите клиенти възможността напълно безплатно да регистрират информация за дейността на фирмата си. Това става чрез попълване на формата за безплатно участие, която ще откриете в сайта.

Всяко Интернет участие във фирмения каталог представлява сбор от текстово представяне, контакти – адрес, телефон, мейл, галерия със снимки на продукти и услуги предлагани от компанията, както и форма за запитвания. Друг начин да представите дейността си пред потенциалните си клиенти е чрез банер.

Той ще се показва, когато някой потребител напише определени ключови думи в търсачката на сайта. Тези ключови думи са подадени от клиента. Наш консултант може да Ви даде стратегически насоки за подбора на ключовите думи.

В сайта присъстват хиляди фирми от България и чужбина с най-различни дейности. Ще откриете категории като компютри и Интернет, автомобили, транспорт, енергетика и електротехника, селско и горско стопанство, медии и реклама, медицина и фармацевтика, туризъми хотели, изкуство и фотография и още много други. Във всяка категория има десетки подкатегории. Няма начин да не откриете своето място тук.

Присъствието на Вашия бизнес в бизнес справочника ще се отрази добре и на оптимизацията на Вашия сайт. Дори без да сте специалисти в Интернет рекламата Ви е пределно ясно, че ако сайтът Ви се намира в много и качествени сайтове източници, то Google отчита това като много добра референция.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *