Интернет като начин на реклама

Потребителите на Глобалната Мрежа към момента растат главоломно. Това прави Интернет изключително привлекателно място за Вас и Вашата реклама. Изберете модерния начин да увеличите вашите продажби - уебдизайн и онлайн търговия.

Професионалната изработка на уеб сайт е подходяща за Вашия бизнес, защото плащайки за реклама по радио, телевизия или билборд, вие плащате за броя на хората, които ще видят рекламата Ви. Проучванията сочат, че около 90% от тези хора изобщо не се интересуват от Вашия продукт, докато до 80% от посетителите на един уебсайт могат да станат Ваши бъдещи клиенти.

Наемането на билборд за една година е около 3000лв - 4000лв, а уникални Webdesign решения за вашия бизнес струват от 350 до 1000лв и то не за 1 година, а ЗАВИНАГИ.

Качествено изработения уеб сайт може да увеличи продажбите на вече утвърдени фирми или да даде добър начален тласък на новите фирми. Към момента сред младите хора се вижда тенденция да съобразяват своя избор до голяма степен с информацията, която им предоставя Интернет, така че уеб дизайнът в наши дни е една дългосрочна инвестиция за вашия бизнес.

бутон за сайт

3 мнения по „Интернет като начин на реклама

  1. А SEO услуги предлагате ли? Защото само сайт с красив уеб дизайн не може да продава ефективно, ако няма достатъчно посетители. А както вече официално е известно, 2/3 от посетителите на даден сайт идват от търсачките. Затова е изключително важно, освен уеб дизайн, да се прави и добра SEO оптимизация на сайта.

  2. Ние сме млада фирма, като по-голямата част от специалистите ни се отцепиха от американска компания за уебдизайн, където със SEO частта се занимаваше отделен екип. Така че може да се каже че уебдизайнът е силната ни страна, но също така сме наясно, че SEO оптимизацията е една от най-важните, ако не и най-важната стъпка при цялостния процес на изработка на уебсайт. Именно затова целият ни екип в момента се учи усилено и се стреми да усъвършенства уменията си в тази област, за да можем да предоставяме на клиентите си пълния пакет услуги с най-доброто качество на което сме способни, което е и основната ни политика. Смятаме, че за момента предлагаме прилична on-page оптимизация, която е включена безплатно в пакетите ни, а също и най-добрия link-building на който сме способни. Естествено не можем да се похвалим със същите резултати като най-добрите професионалисти в SEO сферата и именно затова мислим, че цените ни са напълно реалистични, както можете да видите от фирмения ни сайт.

  3. Да, определено SEO-то е много важно.
    Но да не забравяме, че добрия дизайн няма общо с добрия код и е още по далече от добрата стратегия за SEO…

    Все пак, успех на уеб дизайнерите от Варна. :)

    Не спирайте да разширявате списъка с услуги!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *