Видеозаснемане на сватба – варианти

Заедно с албумът със снимки, видеозаснемането е най-добрият начин да запазите сватбените си спомени. За разлика от снимките, видеото улавя настроението на сватбения ден, всяко движение и звук.

видеозаснемане

Видеозаснемане на сватба означава допълнително осветление, микрофони, кабели и огромни камери. Но технологиите напредват и днешните видео оператори разполагат с по-модерна и олекотена екипировка.

В допълнение сватбеното видео ще бъде обработено и направено по-уникално: с допълнителна музика, забавени движения, черно-бели сцени и различни специални ефекти. Може да избирате между една, две или три камери, които да запишат сватбеното тържество.

А това означава повече действие, повече уловени мигове и разбира се по-скъпа услуга. Но професионалният фотограф може да свърши добра работа и с една камера.

Основните варианти на работа при видеозаснемане на сватби са:

  • Спазване и видеозаснемане на деня в неговата последователност, с много лека обработка и намеса с програми. Това е обикновено по-евтиния вариант и видеото е готово няколко дни след сватбата.
  • Вторият вариант ще превърне вашата сватба в един вид филм, който ще показва различни фокус и гледни точки от събитието. Изисква се повече обработка и работа след заснемането на видеото. Нещата са показани по артистично и с детайли.

Не на последно място последните технологии позволяват видеозаснемане с висока резолюция, която ще гарантира качество и красива картина, докато се наслаждавате на сватбеното си видео.

Вие ще изберете какъв тип видео искате да бъде направено. Дали ще искате нещата така както са се случили или 30 минутен филм обработен от операторите. Помнете, че вторият вариант изисква повече време и внимание и съответно е по-скъп вариант от документалната версия на сватбата.

Когато обаче наемете фирма да направи и сватбената фотография и видеозаснемането, комбинирайки двете услуги спестявате пари. Също така не винаги най-скъпите фотографски услуги са най-добри. Така че сравнявайте също така качеството на предлаганите услуги. Разгледайте работите на фотографа и изберете най-добрия вариант според вас.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.