С домашни любимци на почивка

Има ли дете, което да не иска домашен любимец? Децата откровено се радват на всевъзможните животни предлагани от сайтовете за обяви и за това винаги се радват когато отиват на почивка извън София с цялото семейство. Естествено, че домашните любимци са част от семейството.

Домашен любимец

Ние толкова много ги обичаме макар, че ни създават доста затруднения. Един такъв момент е когато не сме на работа, а почиваме през уикенда. Поради това трябва да имате в предвид някои техни особености.

Всяка промяна в техния график създава стрес у Вашия домашен любимец. Рутината помага на кучета и котките да  се чувстват в безопасност. Много добри съвети има например в сайтовете за обяви. Ето някои мисли, които се въртят в главата на домашния ви любимец когато не сте на работа:

"Защо е още в леглото?" Трябваше вече стопанина ми да е станал и да ми сложи закуската. Домашните любимци очакват да започнете деня си по график за това по-добре станете, поговорете си с животинчето и пак може да легнете за допълнителна дрямка.

"Още ли си тук?" Вашите домашни любимци прекарват много от своето време за спане, когато сте извън къщи и когато останете там вие ще промените неочаквано графика им.

"Аз съм гладен!" Обикновено, когато сте си у дома е време за ядене. Не позволявайте да се тъпчат  допълнително с храна, само защото сте си у дома.

"Къде отиваш?" Ако решите да отидете извън София на някое ново за домашни любимци място трябва да им осигурите обичайния режим на хранене, възпроизвеждане и баня. Ако това не е възможно разгледайте сайтовете за обяви за предлагани услуги за гледане или пансиони за домашни любимци.

В крайна сметка не забравяйте просто да се насладите на любовта към домашния Ви любимец и да си поиграете с тях на спокойствие. Те са също като децата, затова се обичат толкова много един друг.

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *