Електронен магазин – CMS системи

Когато става дума за отворени платформи за електронен магазин може много да избирате. Ето, предлагаме ви да разгледате 16-те най-добри системи за изработване на електронен магазин. Всеки само може да намери перфектната платформа за своите нужди.

Всяка от тях има свой собствен набор от плюсове и минуси и е проектирана с малко по-различна функционалност. Качването на продуктите и персонализирането на вашия електронен магазин може да отнеме също много време така, че първо ги пробвайте, преди да започнете да действате.

Имайте предвид и бъдещата поддръжка, изискванията към хостинга и т.н. Както и да е по-добре да не се обяснявам, а просто да ги изброя, за да си решите сами:

 1. Magento. Световно признатия лидер за изработване на електронен магазин. Само трябва да погледнете списъка им с клиенти! Най-бързо развиващата се в света платформа за електронна търговия. Има платени и безплатни плъгини за развитие на вашия електронен магазин.
 2. OsCommerce е абсолютно безплатна и се грижи много добре за нуждите на повечето хора макар, че повечето специалисти в България не обичат електронни магазини направени с нея. Ако искате да се открояват от тълпата, вие ще трябва да използвате някои платени добавки за електронен магазин.
 3. OpenCart е доста разпространена в България, защото електронен магазин направен с нея изглежда страхотно. С нея можете да създадете неограничен брой категории, да продавате на неограничен брой продукти, приемате множество валути, използвате няколко езика и да изберете над 20 метода за плащане.
 4. Spree е електронен магазин с отворен код. Полезните му функции включват поддръжка за над 50 платежни метода, но не много подходящи за България. Предоставя се в комплект с Google Анализ.
 5. PrestaShop е бързо развиваща се професионална система за изработка на електронен магазин, която може да изтеглите, инсталирате и използвате за безплатно. Огромни възможности за управление в реално време на продукти, поръчки, доставки и клиенти чрез най-новите технологии за сигурност.
 6. VirtueMart добавка за електронен магазин на Joomla!. Има наистина хубава количка, с която клиентите се чувстват комфортно. Тя позволява да си създават сметка и история.
 7. Ubercart и e-commerce са предназначени за направа на електронен магазин с Drupal и особено ако магазина ви продава файлове.
 8. Zeuscart има богат потребителки интерфейс. Проектиран е за малки и средни електронни магазини, които могат да се възползват максимално от SEO приятелски URL адреси, карти подарък, отстъпки, електронна поща, шаблони и т.н.
 9. Afcommerce е решение, ако искате да имате наистина прост и изчистен електронен магазин. Става, чрез изскачащи прозорци и клиентски сметки, които се генерират автоматично от поръчки.
 10. Zen Cart. Лесен за инсталиране, персонализация и управление електронен магазин. Zen Cart е идеален за тези, които искат просто платформа за електронна търговия, без суетене. Той идва с бюлетин, купони за отстъпка и всички основни функции, които бихте очаквали.
 11. SimpleCart JS е много интересно решение за електронен магазин. Можете лесно да пренаредите елементите в магазина си или в кошницата. Няма бази данни, без програмиране, без главоболие. А елементарна JavaScript количка. Електронният магазин е лек, бърз, лесен за използване и напълно приспособим.
 12. Tomato Cart е ново поколение количка за пазаруване. Продължение на OsCommerce 3, но използва Ajax.
 13. CubeCart се интегрира много добре във всякакъв вид сайтове и изглежда много професионално от гледна точка на клиентите.
 14. RokQuickCart е много проста количка за Joomla! С нея за минути може да създадете електронен магазин за чудо и приказ.
 15. StoreSprite предлага много функции, но има недостатък, че се появяват видими надписи с името на системата за електронен магазин.
 16. Iweb – Българска CMS система за лесно изработване на електронен магазин от трето поколение, която има всичко от горе написаното, специално подбрано за Българските потребители.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *