5 идеи за ваканция

Майорка, Испания

Няма две мнения, Майорка е синоним на лятна почивка, не само заради прекрасните условия, които предлага, но и заради много подходящите семейни курорти там. С все по-високите пролетни температури, нищо чудно да се изкушите да резервирате почивка този прекрасен остров от архипелага Балеарски острови.

Така ще избегнете претоварения летен сезон и ще можете на спокойствие и сред много пространство да се излежавате на плажа и да се наслаждавате на прекрасното слънце. Ще можете и да седнете на най-хубавите маси близо до брега.

Каркасон, Франция

Южният френски град Каркасон е отличен за кратка, вдъхновяваща ваканция. Градът е разделен на две части, в едната с удоволствие можете да се впуснете в пазаруване и посещаване на ресторанти, а в другата да се отдадете на разглеждане на забележителните крепостни стени. Не пропускайте и нощната гледка, за да бъде удоволствието пълно.

Лондон, Великобритания

Обратното броене вече започна с пълна сила и билетите за Лондон стават все по-скъпи. Все пак наближават датите на Олимпийските игри. Ако искате да се озовете в разгара им, тръгнете през юли, а ако решите, че предпочитате да ги пропуснете, резервирайте хотел и билети след август, когато треската от Олимпиадата ще е отминала.

Ако все пак държите да усетите олимпийската атмосфера, експертите съветват да не наемате хотел, а да потърсите алтернативно настаняване, за да натоварвате бюджета си с излишни разходи.

Франкфурт, Германия

Великден е идеалното време, в което да посетите някой не толкова известен с празници и шествия град. Франкфурт е чудесна дестинация, защото, в тази бизнес ориентирана дестинация, цените на хотелите намаляват значително по празниците.

Тенерифе, Испания

Тенерифе е идеална дестинация както за приятно пролетно начало, така и за гореща лятна почивка. Неслучайно хиляди туристи годишно се стичат към добрите курорти и слънчевите плажове на това място. Тук между другото се намира и третия най-голям вулкан в света - Тейде.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *