Креативни начини за изпращане на покана

Нека започнем с важността на поканите. Може би не всички знаят, че поканите са рожден ден или парти са един наистина красив метод, да се покаже едно ниво по-високо, че мислиш за детайлите около събитието. Някой хора предпочитат да се обадят по телефона и да поканят човек, но може би не се съобразяват с това, че той в този момент може да има някакви проблеми и да не разбере точно за какво му говорите или още по-лошо – да забрави, че сте го поканили. За това идва поканата.

Най-евтиният и бърз начин да изпратите покана за рожден ден е по мейл. Но има възможност тя да попадне в spam кутията на електронната поща и отново да не достигне до човека. А също така и не е най-привлекателния начин. В днешно време все повече избягваме използването на печатни материали, но те носят сами по себе си харизма. За това ви предлагам два креативни начина, за да поканите човек на вашето събитие.

Първият е с печатна покана. Това е най-разпространения неелектронен начин. Ако искате да поканите някое дете на детски рожден ден, то най-добре е да влезнете в ролята на малчугана и да направите някаква апликация или колаж от актуални анимационни герой. Не е просто достатъчно да напишете „Покана за рожден ден” с черни букви на бял фон. Развихрете се! Във вас е въображението.

Вторият начин е по-подходящ за възрастни хора или най-малко за тийнейджъри. Не е от най-използваните, но е креативен. Направете видеозапис, на който вие говорите и отправяте покана за забавление. Този метод е и по-скъп, но много рядко се прилага, заради необходимия ресурс – видеокамера, дискове и т.н.. Ако ви е допаднал и искате да го доразвиете, може да изпечатате нещо върху диска, за да изглежда още по-стилно.

Най-важното нещо, което трябва да се спази при всички покани, е да ги направите персонализирани. Вложете нещо от себе си в тях. Не използвайте шаблони, а създайте такива.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *