Изработка на сайт по индивидуален проект

Не е нужно да се заблуждаваме, че някой сериозен бизнесмен може да се реализира успешно без интернет присъствие. На всеки е необходимо да открие специалист за изработка на уеб сайтове и seo. Някои могат да изработят порталите си сами, но са малко.

За другите има две възможности — поръчка за изработка на портал или регистрация на безплатен блог. Блогът определено е достатъчен за описване на собствени преживявания и чувства. Но ако става дума за бизнес и промоция на даден артикул, няма как да стане без собствен портал.

Преди да поръчате изработка на портал, е необходимо да помислите за няколко неща, за да успеете да обясните точно какво желаете. Първо е необходимо да потърсите порталите на конкурентите си. Вижте ги, разгледайте каква информация съдържат. Разгледайте структурата и дизайна на конкурентните портали.

След това вече можете да заявите поръчка за изработка на портал. Сега вече безпроблемно можете да кажете изискванията си, за да станат нещата както желаете. Понеже най-честото оплакване при изработката на портал е, че поръчителят искал едно, а се е получило друго и се получават спорове за заплащането и изпълнението.

Като стана дума за заплащане, необходимо е да се знае, че няма нищо безплатно. Поръчителят не вижда труда на специалистите и мисли, че това е лесна дейност. В действителност, в процедурата по изработка на портал и най-дребния детайл изисква писане на код и часове настройване. Сега повечето портали са готови системи, но е необходимо да се променят, за да съвпаднат с нуждите на клиента.

Именно това е трудното, да се настроят компонентите си е работа, която изисква много време. Така, че ако желаете изработка на портал, с дадена визия, подробно сте я уточнили и сте поръчали определени функции, това ще получите. Всяка допълнителна заявка към направената вече поръчка се заплаща допълнително, понеже отнема часове нерви и труд. За това уточнете желанията си и какво желаете от специалистите преди поръчката на портала.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *