Съвети за успешен уеб сайт – уеб дизайн и SEO

Представител от Cloxy отговаря на често задавани въпроси около изграждането не успешен уеб сайт.

Статичен или динамичен сайт?

В зависимост от това дали искате да променяте информацията във Вашия уеб сайт (и колко често) Вие сами трябва решите. Ако смятате, че ще имате нужда от ежедневен, ежеседмичен или дори ежемесечен ъпдейт, то Вие се нуждаете от динамичен уеб сайт.

А в случай, че информацията в сайта няма да търпи промени за по-дълги периоди от време, тогава спокойно можете да се ориентирате към статичен уеб сайт, а за промените да се обръщате към нас.

Предлагате ли уеб хостинг?

Ние не сме хостинг компания, но работим с няколко фирми предлагащи отлични хостинг решение и ние сме способни да изберем най-подходящото за вас. Препоръчваме услугите на хостинг компании HostBulgaria и INBG.

Да си правя ли флаш интро?

Флаш интрото не е за всеки! В зависимост от това дали сайтът Ви е бизнес ориентиран или е по-скоро за забавление, Вие сами трябва да прецените дали имате нужда от анимирано интро. От една страна то е атрактивно и оригинално решение за встъпление в уеб сайта, но от друга забавя достъпа на потребителя до същинската информация в сайта. Интрото пречи сериозно и на SEO оптимизацията на Вашия сайт.

Необходимо ли ми е SEO?

Да. Оптимизацията за търсещи машини SEO (Search engine optimization) е един от най-ефективните и евтини начини за рекламиране и промоциране на Вашия сайт в Интернет пространството.

Какъв домейн да си избера?

Името на избрания от Вас домейн трябва да е свързано с името на фирмата или дейността, която ще презентирате. Съветваме Ви да си изберете възможно най-късо и добре запомнящо се име. За SEO е добре основната ключова дума на дейността да се съдържа в името на домейна.

Предлагате ли поддръжка на уеб сайт?

Да, разбира се. В зависимост от големината на уеб сайта и възможностите за промени по него работим с твърда цена за поддръжка или изготвяме отделна оферта за всяка нова промяна. Предлагаме и SEO поддръжка.

Искам сайта ми да бъде готов "за вчера"!

Ние имаме опит в работата в кратки срокове, но има нещо, което Вие трябва да знаете: Както при всяко друго нещо, което трябва да бъде завършено за строго ограничено време, така и при уеб сайта, възможността от грешки и най-вече от неудовлетвореност у клиента от крайния резултат е много по-висока.

Нашият съвет е: Не избързвайте днес, за да не се бавите утре!
За повече информация и контакти с фирмата: www.cloxy.com

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *