VIP позиция в каталога на Dir.bg

Всеки регистриран в Каталогът на Dir.bg сайт със статус на VIP ще се излъчва на първа страницата на Dir.bg (над 100 милиона показвания средно месечно), на ротационен принцип с всички VIP сайтове.

Реализирахме и възможност за допълнително, различно от текущото описание на сайта, послание, т.е. абонирайки се за VIP позиция, вие въвеждате както ключовите думи за преференциално показване в търсенията на Dir, така и послание за позицията ви на първа страница на най- популярния български Интернет портал Dir.bg.

Допълнителните предимства, които получавате, когато позиционирате вашят сайт като VIP:

  • Една от първите десет позиции, на ротационен принцип в избраната от вас подкатегория на каталога, в която е регистриран сайтът.
  • Позиция сред всички VIP сайтове в главната категория, в която е регистриран сайтът.
  • Ротационно показване в търсенията на Dir.bg (всички сайтове),
    по зададени 2 ключови думи (въвеждат се при абониране за VIP позиция).
  • Категориите на Каталогът заемат място в повече от тематичните сайтове на Dir, в които вашият сайт също заема VIP позиция.

И сега, ротационно показване на първа страница на Dir.bg с посланието, което искате да популяризирате вашия бизнес, текуща оферта, продукт, услуга...

На кратко, VIP позицията в Каталогът на Българските сайтове ви популяризира не само в самия каталог, а сред всички ресурси на портала, който достига до най-голяма част от българските Интернет потребители – сред, които са и тези, които биха се заинтересували от вашето предложение.

Направете вашият сайт VIP позиция от тук или ни се обадете,
ние ще го направим за вас.

Поздрави,
Борис Хаджистоянов

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *