Круизи

В България круизите се предлагат от години, но все още българските туристи не са опознали продукта достатъчно добре. Круизите са уникални с това, че дават възможност на туристите да се наслаждават на нови градове и държави преспивайки в едно и също легло винаги - на кораба. Но повечето хора все още се страхуват от круизите, не осъзнавайки какво пропускат. Повечето хора ги притеснява морската болест. В случай, че на пътника стане лошо, предлагат се лекарства които помагат много бързо. Бремените жени също се допускат. Съвремените гораби имат стабилизатори които правят така, че не на практика вълните не се усещат.

Що се отнася до България, единственато  пристанище е по река Дунав. Изборите за круизи по света са много, има над 1800 пристанища и много интересни дестинации. В зависимост от дестинацията както и кораба образува се и цената, която може да бъде достъпна за всеки при правилен избор от 50 до 1000 ЕВРО на ден. Най-скъпи  кораби са ветроходни кораби. По големите кораби са по-евтини. Най-популярни дестинации са круизи в средиземно море.

каква е разликата между обикновен хотел и кораб? Основната разлика е в това че корабат е путъващ хотел, но всички неща които може да предложи хотела, може да предложи и самия кораб (казино, фитнес зали, кино, спа процедури, интернет и много други...)

Жените по принцип не искат да пропуснат шанса си да пътуват  и пазаруват едновремено, а круизите точно това им предлагат. На пристанищата може де се пазарува и едно плаване до Дубай може да изиграе лоша шега за онези които не могат да се контролорат в харченето на пари. Разбира се за тези които не искат да слизат, те могат да си останат на кораба да се наслаждават на спокойствието и на по-ниските цени на услугите които се предлагат в кораба, отколкото по време на плаване.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *