Масла Shell

На пазара има различни марки моторни масла, коя ще изберете зависи най-вече от вашите предпочитания и цената. Всеки знае, че марката Shell е класика в жанра, тези масла са №1 не само сред потребителите, но и сред автомобилните производители в цял свят. По какво се различават маслата Shell от другите?

Shell са водеща компания в производството на всякакви смазочни продукти, а тяхното качество е доказано. Компанията непрекъснато подобрява продуктите си и разработва нови, още по-качествени. На пазара има много различни смазочни продукти с марката Shell, като редукторни и трансмисионни масла, масла за товарни и леки коли, масла за хладилни машини, турбинни масла, масла за циркулационни системи, масла за металорежещи машини и още много.

При автомобилните двигателни масла Shell има много голямо разнообразие, те са изключително висококачествени. Ето някои от предимствата на маслата Shell, които можете да намерите на пазара:

  • Може би най-предпочитаното и използвано масло с марката Shell е моделът Shell Helix HX5 15W – 40. Това е всесезонно масло, което защитава двигателя, предпазва го от замърсявания, намалява нивото му на шум по време на работа, а освен това то води до намаляване на разхода на масло.
  • Друго подходящо масло е Shell Helix HX7 - 10W – 40. То е с нисък вискозитет и има ниски нива на триене. Циркулацията му в двигателя е бърза. То предотвратява отлаганията в двигателя, благодарение на почистващата си технология, намалява и шума на двигателя при работа.
  • Shell Helix Ultra 5W – 40 е масло, което е напълно синтетично. То осигурява много добра защита на двигателя и окислителна стабилност, прави вибрациите му по-малки, а нивата на шум по-ниски. Тези масла са с много нисък вискозитет и ниво на триене, което допринася за икономия на гориво и улеснява стартирането на двигателя.

Това са само някои от смазочните продукти с марката Shell, няма как да опишем всички тук, ако се интересувате можете да потърсите дистрибуторите на маслата Shell, като например РОТО ЕООД, там ще получите много подробна и изчерпателна информация за тях.

Доверявайте се само на лицензирани компании, които са официални дистрибутори или вносители на Shell продуктите за България! Така ще сте сигурни, че купувате наистина оригинален и качествен продукт на реална цена. Ще усетите разликата веднага, след като решите да се доверите на смазочните продукти Shell, няма съмнение в това.

Обърнете се към дистрибуторите като РОТО ЕООД, които са водещи за страната и се запознайте с различните смазочни продукти, които ще откриете там. Направете най-доброто за автомобила си!

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *