Местни избори 2011 – Дряново

Дряново е едно от населените места в България, където тази есен ще бъдат проведени кметски избори и избори за общински съветници. Макар малък град с население около 10 хиляди души Дряново е важен културен и туристически център.

На тазгодишните местни избори за местата в общинския съвет на община Дряново ще се борят най-различни политически формации, като сред тях се откроява и името на изключително амбициозните „Дряново да бъде”, които се стремят да привлекат сериозни инвестиции в малкия град, сгушен в прегръдките на Централния Балкан.

Емил Попов е кандидатът за кмет на „Дряново да бъде” и като такъв споделя цялостната визия за едно бъдещо оживление в града. Наред с икономически детерминираните му цели се подреждат и такива, които ще повлияят благотворно на обикновения човек, двигател на развитието на обществото, както в Дряново, така в България и целия свят. Вродената любов на Емил Попов и „Дряново да бъде” към града са гаранцията, която значи много за хората, решили да го подкрепят и да получат едно по-светло бъдеще за себе си и своите синове и дъщери.

Листата на гражданска инициатива „Дряново да бъде” се допълва от високо изтъкнати специалисти и експерти в своите области признати в национален и световен мащаб, което засвидетелства още веднъж внимателното планиране и ясните цели пред тях. Подкрепа за „Дряново да бъде” са изразили редица интелектуалци в национален мащаб, като това включва както красноречиви и талантливи писатели, така и професионалисти в областта на бизнеса и банковото дело, доказали своите отлични умения и заслужили своето място в обществото.

Една от целите на „Дряново да бъде” е да се осигури пълна прозрачност на сделките в община Дряново, както и силното стимулиране на местния бизнес, което от своя страна да създаде условия за по-добър живот и работа за всеки един дряновец. Нека погледнем заедно към бъдещето на Дряново и да гарантираме неговия просперитет и успех.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *