Samsung Galaxy S 2

Samsung Galaxy S II е с 124 мм дължина и 66 мм широчина. Със своите 8,5 мм това е най-тънкият телефон в момента. Тежи само 116 грама, по-малко дори от своя предшественик Samsung Galaxy S. Телефонът е с пластмасов корпус, тъй като за много мобилни естети Samsung Galaxy S II е трън в очите им. Те са откраднали от корейците торба с трикове, за да завършат телефона отново с накъдрена, матова структура, която да прилича обаче на метална. Това работи страхотно според нас и телефонът стои много добре в ръката.
Дисплеят разполага с 4,27 инча по диагонала. “Super AMOLED-Plus”-технологията предоставя повече яснота, контраст и по-широко цветово пространство. Телефонът има резолюция от 800х480 пиксела, като може да се сравни с дисплея на новият iPhone 4S. Тъчскрийна гарантира много бързи реакции. Работата с него доставя удоволствие, може да увеличавате с мулти тъч, да превключвате между портрети и пейзажи и всичко протича гладко и без затруднения. За това също така е отговорен 1,2GH процесор. Може да отворите за секунди често използвани менюта като контакти, Sms, браузър. Galaxy S II е снабден с най-новата Android версия за смартфони 2.3.
Телефонът разполага с тематични функции като социалните мрежи(„Social Hub”), музикален магазин с над 13 милиона песни („Music Hub”) и електронна книжарница(„Readers Hub”), обикновено с книги, списания и вестници, които се грижат за вашето забавление. Освен това, в телефона вече е инсталиран и “Games Hub” със селекция от наистина добри игри, включително и някои „GT Racing”. Особено приятно е и сърфирането в нета, благодарение на големия дисплей. По отношение на мултимедията, този модел е подобрил всички критерии относно камерата си. Тя притежава 8-мегапискелова светкавица и LED-светкавица,които правят изображенията с много добра рязкост и голямо възпроизвеждане на цветове.
Може ли да се направи по-добър топ телефон о Galaxy S? Да!Може! И Galaxy S II е абсолютно доказателство за това. Той е впечатляващ, удобен е и с много разнообразни функции.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *