Samsung B5722 с две сим карти

Мобилният телефон Samsung B5722 Duos

Телефонът Samsung B5722 съчетава комфортът и функционалността на два телефона в стилен, компактен дизайн със сензорен дисплей. С двете активни SIM карти, не само можете да отделите личните от служебните разговори, но също така и да спестите от сметката си за мобилен телефон като използвате услугите на два различни мобилни оператора. Този телефон е двойно спестяване, двойна мобилност и функционалност! И благодарение на стилния сензорен екран, навигацията между елементите на интерфейса е невероятно бърза и удобна.

Едновременна работа на две SIM карти

Удобния и компактен корпус на телефона Samsung B5722 със сензорен екран, съдържа два слота за SIM карти. Благодарение на това, този телефон е изключително удобен за тези, които искат да спестят пари от мобилни услуги, като използват различни мобилни оператори или тези, които просто искат да разделят личните от служебните контакти.

Сензорен интерфейс

С помощта на сензорния интерфейс на телефон Samsung B5722, лесно можете да преминете към коя да е функция. Разширеното, на три страници, меню предоставя удобен и бърз достъп до всички приложения. Независимо коя SIM карта се използва, можете лесно да управлявате всички функции на телефона само с едно докосване на пръста си. Интерфейсът и управлението на кой да е телефон с две SIM карти, никога не е било толкова лесно.

3 мегапикселова камера

Вградената светкавица Ви позволява да създадете красиви изображения дори в условията на слабо осветление. С помощта на редактора на изображения, можете да редактирате снимките си директно от мобилния си телефон.

Памет

Благодарение на конектора за карти памет, можете да увеличите пространството за съхранение с до 8 GB.

Лесно превключване между SIM картите

За да превключите между двете SIM карти не е необходимо да рестартирате телефона. Преди да изпратите съобщение или да се обадите, просто изберете желаната за използване SIM със съответния клавиш. Никога не е било толкова лесно и просто да се управлява телефон с две SIM карти.

Музикален плеър

Благодарение на DNSe технологията, с която е снабден телефона, качеството на звучене е на съвсем различно ниво. Вградения FM радио часовник Ви позволява да слушате музика и новини.

Bluetooth 2.1

Bluetooth 2.1 с A2DP профил Ви дава възможност да използвате безжични стерео слушалки както при разговор така и при слушане на любимата Ви музика.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *