Кратко ревю на Samsung Galaxy Ace

Samsung разширява обхвата на телефона от серията Galaxy, който прилича на малък Galaxy S и e на достъпна цена, която предлага много

Нов член на семейството Galaxy е четвъртият от среден клас устройство през новия сезон. Това е Android Froyo (v2.2) устройство с TouchWiz3.0 интерфейс на потребителя и процесор който работи отличното на 800 MHz. Капацитивния екран е 3.5 инча по диагонал, и се захранва от батерия с голям капацитет от 1350mAh. Изненадващо за средата клас, Galaxy Ace има 5-мегапикселова камера с LED светкавица.

Дизайн и функции взети от по-старите и значително по-скъпи братя правят Samsung Galaxy Ace с вид и усещане на скъп телефон, и текстурирани повърхност на капака на батерията допълнително подсилва това впечатление, и помага на телефона да приляга здраво в ръката. Въпреки че не е тънък, както Galaxy S, Ace е хубав, тънък и удобен за използване.

Под капака се крие стандартен Android v2.2 както и най-новото издание на интерфейса TouchWiz, и с тях някой нестандартни екстри, които правят използването на телефона най-харесва джаджа, както и Task Manager който позволява пълен достъп до активните приложения и техното прости изключване,с цел да се запазят ресурси и разширяване на автономията. Икони и шорткъти можете да зададете най-много седем от статус дисплей с празен екран, който може да бъде и изключен. Голям плюс е инсталирането на Swype клавиатура, която позволява интуитивно въвеждане на текст характерно за по-скъпите модели.

Изпълнението на GPS чипове са отлични, така че с помощта на мобилна мрежа (A-GPS) място отнема само няколко секунди. Samsung Galaxy Ace добре се съгласява с обемисти приложения за спътникова навигация (например МПО), която екстра може да извлече и последния атом на енергия от процесора. За щастие, при теста нямаше никакви неудобства при използването на приложения, който имахме. Единственото място, където на Ace може понякога да "бъгне" е когато превключвате между активния прозорец, зареждането на уеб страница и изброяване на "сериозни" снимки в галерията.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *