Samsung Galaxy Young

Samsung Galaxy Y е смартфон, одобрен от всички аудитории. Хората не се събуждат сутрин решени да си вземат супертелефон като Galaxy Note например. Имат нужда от място да започнат.

Samsung Galaxy Y е една стъпка над dumbphones. Не след дълго ще осъзнаете колко е голяма тази стъпка наистина. Android е удобен, особено в пакет, като Galaxy Y и с висока степен на пристрастяване.

За някои хора Samsung Galaxy Y би могъл да бъде първият смартфон, който си купуват. Цената му не е висока, така че не трябва да си задавате въпроса, дали наистина имате нужда всички допълнителни функции. Съвсем скоро, ще се чудите как бихте могли да живеят без тях.

И не, Galaxy Y не е пълен с най-новите технологии. Но за сметка на това поддържа нещата чисти и прости, на много разумна цена. Много добър пакет от предварително инсталирани приложения, както и пълен набор за връзка. Сравнително бърз процесор и Android 2.3.5 Gingerbread са само част от приятните изненади. Това е смартфон, който в крак с времето.

„Y” се ползва за обозначение на входящ клас телефони в системата на компанията. Телефони за младежи и развиващи се пазари. Galaxy Y е в дъното на хранителната верига на Android. Заедно с Galaxy Mini, Gio и Fit са широката основа на пирамидата, на Samsung.

Има дълъг път от Galaxy Y до най-добрите телефони на компанията. Той ще се хареса най-вече хора, които са нови в света на смартфоните.

Android с TouchWiz както и пакет от предварително инсталирани приложения и услуги предлагат едно по-пълно мобилно изживяване. И всичко това на една наистина много ниска цена. Galaxy Y има какво да предложи и за опитни смартфон потребители.

Компанията взима пазара на входно ниво смартфони сериозно. Galaxy Y се присъединява към гамата на подобни телефони. Galaxy Mini предлага незначително по-добра камера и малко по-голям дисплей. Galaxy Fit може да се похвали с 5 MP камера и по-голям екран. Въпреки това Galaxy Y предлага най-новата версия на Android Gingerbread и по-добър процесор.

Разбира се, в този ценови диапазон, трябва да бъдете готови да се примирите с някои компромиси. Важното е, че ще опитате Android на много изгодна цена. И това е изгодна сделка и за двете страни. Потребителите получават един доста наистина евтин смартфон на Samsung. Samsung получават потребителите...

споделяне във facebook

Едно мнение по „Samsung Galaxy Young

  1. Tozi telefon mnogo mi haresva.Imam samo edin vapros:ima li slojeni igri?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *