Звярът Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note II N7100 е звяр сред дроидите и огромна крачка напред. Второто поколение на phablet е с масивен ъпгрейд, удвояване на процесорната мощ спрямо предшественика си и обединяване на по-голям и по-добър, екран с по-мощна батерия.

По-тънкото и тясно тяло подобрява управлението в голяма степен, и докато Note II все още не е най-удобният смартфон, да се упражняваме, той е много по-добър от оригиналният Note. Освен това новият S Pen, е не само по-удобен, но също така е, по-добре интегриран в платформата.

На последно място, но със сигурност не най-маловажното, Note II е получил множество софтуерни ъпгрейди, които отвеждат изживяването на потребителя с ниво нагоре. С Android 4.1 Jelly Bean и неговият Project Butter до Buddy screens - е очевидно, че разработчиците на Samsung не са пожалили усилия, за да направят новият Note възможно най-добър.

Така че второ поколение phablet е едно наистина завършено устройство, което е готово за работа с изваждането от кутията и ще ви предостави гладка и безпроблемна разходка в света на андроид . 5,5 инчовият екран, обаче, със сигурност не е за всеки вкус, така че не е толкова лесно да го препоръчаме, колкото може да изглежда. Както обикновено всичко зависи от типа потребител, който ще го използва.

От наша гледна точка, има няколко групи от потребители, които биха могли да кажат, че Samsung Galaxy Note 2 е идеалният избор за тях.

Първо и най-важно, за тези, които искат всички екстри в едно устройство. Забележка II е в състояние да отговори на всичко, което в момента се предлага на пазара като резолюция и процесорна мощ и след това да повиши офертата с S Pen и допълнително по-голям екран.

Jelly Bean, все още трудно се намира на пазара, така че, Note II ще използва това в своя полза, както и, различните екстри предоставени от кухнята на Samsung.

Така че, ако сте от типа потребител, който цени мощта и екстрите пред удобството и имате достатъчно дълбоки джобове (буквално и преносно), Note II изглежда е перфектно попадение. Той със сигурност е по-скъп от Galaxy S III и One X, но ъпгрейда на екрана сам по себе си е достатъчен, за да оправдае разликата в цената, и S Pen идва като бонус.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *