HTC Sensation XE в България

Фирмата HTC е световен производител на мобилни устройства. Отскоро корпорацията представи поредния си шедьовър HTC Sensation XE - на първо една нова линия на HTC смартфон с Beats Audio технология за качество на звука подобно на това в студиата.

Симбиоза на HTC телефон към едно ново ниво на високо качество на звука, HTC Sensation XE предлага невероятно мултимедийно изживяване за притежателите, определяйки нов стандарт на качество на звука на мобилния телефон на пазара.

Допълнително, HTC Sensation XE подобрява мултифункционалността и е с много дълъг живот на батерията, комбинирано с един невероятно бърз 1,5 GHz двуядрен процесор и по-силна батерия, което дава възможност да да слушате музика, гледате клипове, да водите разговори и да сърфирате в интернет по-дълго.

"Звукът е от ключово значение за потребителя на мобилни телефони и ние сме под непрекъснат натиск за доближаване на границите на аудио през телефона си, за да включва не само подобряване на глас, но също така и музика, филми и игри", казва Джейсън Макензи, директор на маркетинга и продажбите световния пазар HTC Corporation. "HTC Sensation XE предлага наистина невероятно изживяване, което показва нашата ангажираност на потребителите в центъра на света на мобилните телефони."

Невероятно аудио изживяване!

HTC Sensation XE е първият телефон, който предлага синхронизирани Beats Audio опции - комбинация от софтуер и хардуер, който ви позволява да слушате музика по начина, по който е записана в студио. Когато се използва в съчетание с ексклузивни Beats слушалки от д-р Dre в ушите, слушалките автоматично се прехвърлят в Beats режим, който произвежда звук с най-високото възможно качество.

Независимо дали използвате една от многото музикални услуги достъпни чрез Android Market, ще забележите по-пълни баси и ясни вокали, едно ново ниво на яснота и гама от звуци, ви предлага да чуете песните, точно така, както те са си представяли изпълнителите.

HTC Sensation XE също така идва с Micro SD карта (8GB/16GB), която ви позволява да запазите хиляди песни. Exclusive Beats от д-р Dre слушалки имат възможност за дистанционно управление, чрез която можете да преминете към следващата песен или да регулирате силата на звука, дори когато сте с телефона в джоба.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *