Nokia Lumia 900 от Movenbg.com

Nokia Lumia 900 е поредното високотехнологично предложение на световният гигант в производството на телефони - финладската фирма Nokia.

За разлика от своя предшественик Lumia 800, новата Lumia 900 е с доста по-голям вече 4.3 инчов Amoled дисплей. Апаратът се управлява от набиращата все по-голяма популярност операционна система Microsoft Windows Phone 7.5 която е по-предпочитана от сериозните бизнес потребители заради така добре познатия Microsoft Office позволяващ създаване и редактиране на документи и презентации в Word, Excel и Power Point.

С Nokia Lumia 900 улавяте най-красивите моменти с 8 мегапикселовата камера използваща Carl Zeiss оптика, която е снабдена и с двойна LED светкавица за заснемане на обекти с по-слаба осветеност.

Смартфонът се справя изключително бързо с всички зададени от потребителя команди благодарение на 1.4 GHz Scorpion процесор с които е оборудван. Апаратът е с 16GB вградена памет и няма слот за допълнителна карта памет, което би било проблем за повечето потребители, които не биха се задоволили с тази памет като се има предвид обема на един филм с HD качество. Но от Nokia като че ли са предвидили този модел да е по-скоро с насоченост към бизнес потребителите отколкото за маниаците на мултимедията и с оглед на това 16GB изглеждат напълно приемливо предложение.

Пътувате спокойно и сигурно към всяка една дестинация благодарение на подробната безплатна навигация Nokia Maps поддържаща автоматична официална актуализация от Nokia.

В комплекта на Nokia Lumia 900 може да откриете стандартните аксесоари: зарядно,USB кабел служещ за зареждане и синхронизация, стерео слушалки 3.5 мм аудио жак и специалната игла, чрез която се отваря слота за micro sim картата. Благодарение на вградения SkyDrive може да разполагате с вашите снимки, номера, клипове и любима си музика където и да сте.

Батерията на телефона е подобрен вариант на старата, капацитета ѝ е увеличен на уникалните 1830 mAh /за сравнение 1450 mAh при по стария модел/ и от Nokia ни обещават 8 часа време за разговори и 400 в режим готовност.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *