Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920

След като поутихнаха страстите, сега е ред и ние да споделим своето впечатление относно спасителя на финландската компания ( според самата компания) – Nokia Lumia 920. Аз съм един от най – заклетите и верни фенове на Nokia и това, което се случи с компанията в последните няколко години, според мен е пълен кошмар, а причината за това е или iPhone , или Nokia N92. Но не знам кое от двете нанесе повече щети върху репутацията на компанията. Лъч надежда след този кошмар, се очаква да бъде Nokia Lumia 920, дали това ще е се случи, предстои да разберем.

„Отличен дисплей, камера, здрав корпус – всичко води до това, че маркетинговите игри сега са неуместни”
Струва ли си дълго да разсъждаваме на това, че Nokia възлага големи надежди на новите си продукти Nokia Lumia 920 http://shtepsel.bg/nokia-lumia-920/ и Lumia 820 , в частност и на моделите от по – висок клас? Oчевидно е, че този смартфон не става само за гледане, но и има впечатляващи характеристики.

Има отличен дисплей, камера, здрав корпус – всичко води до това, че маркетинговите игри сега са неуместни. Nokia Lumia 920 е може би най – добрият смартфон на 2012 година поради броя иновации и съвременни технологии, той съдържа всичко, което можете да намерите поотделно в другите телефони. Дори дизайнът на Nokia има свой собствен уникален и запомнящ се стил, сензорни устройства, което се харесва на клиентите. Apple даже се възползва от дизайна на Nokia, както и от невъзможния за копиране iPhone. На човек му се иска да спре да чете и да се втурне към магазина, но...

Корпус, дизайн, разположение на елементите

„Говорим за здравина,не искам да чувам никакво скърцане, но уви...”

Вътрешността на телефона е поликарбонатна, но за всички, на които този термин е непонятен – това означава, че е пластмасова. Корпусът – това е солидно парче от поликарбонат,в което са поставени всички технологични „джаджи” и дисплея. В дадения случай, подходът има два варианта – корпусът трябва да бъде монолитен, защото няма подвижни части, освен тази за SIM картата, дори и да надраскате смартфона, не се тревожете, няма да си проличи, защото и вътрешната му част е в същия цвят, както корпуса.

Телефонът може да се закупи в

Щепсел.бг GSM Онлайн Магазин. Телефон за контакт:0899 17 11 15.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *