Ревю на HTC Sensation от магазин за мобилни телефони Elitmobil

HTC Sensation - Един сензационен смартфон

HTC Sensation дава сериозна заявка, за това да представлява един сензационен смартфон на пазара. Дизайнът му е изключително практичен като размерите са 126.1 x 65.4 x 11.3 милиметра, а теглото му е 148 грама.

Корпусът на сензацията при смартфоните е направен от пластмасово и метално покритие, а дисплеят му е напълно защитен от надраскване заради присъствието на Gorilla стъклото. Мултитъч дисплеят е с размери 4.3 инча с придружаваща LED технология като ви осигурява видимост от шестнадесет милиона цвята, изразяващи се при резолюция 960x540 пиксели.

Процесорът на HTC Sensation е двуядрен 1.2МH/z като е прибавен и триизмерен (3D) ускорител. Този смартфон HTC Sensation се радва на 768 MB RAM и вграденa памет от 1024MB с възможност за memory card до тридесет и два гигабайта.

Снимайте на воля с осем мегапикселовата камера притежаваща двойна LED светкавица, възможност за автофокус, тагове на географско положение както възпроизвеждане и запис на видео -30 кадъра в секунда, при резолюция 1920х1080 пиксела. Една от най-важните новости при смартфона борещ се да се превърне в сензация е поддръжката на FullHD видеозапис.

Връзката, която можете да получите чрез HTC Sensation бива осъществена чрез употребата на Wi-Fi и Bluetooth 3.0 технологии. Разглеждайте на воля социални мрежи като Facebook и Twitter или споделяте клипове в Youtube. За пълното оборудване на телефона допринасят също GPS и MP3 player.

Батерията издържа на 6,6 ч. разговори като а при режим на изчакване – 400 часа. Бързият двуядрен процес, оперативната памет, дизайна и функционалността на този смартфон го правят изключително предпочитан за младите хора тъй като те желаят една удобна и безпроблемна комуникация.

Нямаме съмнение, че веднъж закупили HTC Sensation вие ще споделите позитивните си отзиви, от възможността за удобна връзка с вашите приятели и бизнес партньори. Дали телефонът е сензация ще прецените сами, но при всички положения това е една наистина качествена оферта за всеки модерен човек.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.