Характеристики на лаптопите от серията TimelineX на Acer

Серията от лаптопи TimelineX на тайванския производител Acer категорично е предназначена за пътуващите потребители и за хора с динамичен начин на живот.

Затова допринасят наличните при всички модели лаптопи батерии с удължен живот, които позволяват на потребителя с едно зареждане да използва лаптопа дори 10 часа без прекъсване.

Тези свръхтънки и леки лаптопи са с дебелина само около инч и тегло около 2 килограма, но това не е попречило на Acer да съчетае компактността с висока производителност и мощност. Основните преимущества на серията TimelineX от лаптопи на Acer включват:

1. Изключително висока енергийна ефективност.

Шестклетъчните батерии с удължен живот в моделите лаптопи от тази серия на Acer запазват своя капацитет при нормална експлоатация над 4 години.

Светодиодният LED-индикатор за захранването се включва с едно натискане и присветва с различни цветове, показващи с лекота какво е нивото на батерията при тези лаптопи.

2. Максимална производителност

Всички лаптопи от серията TimelineX на Acer са снабдени с второ поколение процесори IntelCore – i5, в редки случаи и IntelCore – i3 и с умни графични решения, адаптиращи производителността си според нуждите на потребителя.

Големината на твърдия диск варира - започва от 500 GB, като при някои модели лаптопи достига до 750 GB. Удивителната звукова система с Dolby Home Theater осигурява звук с кристална чистота.

Високоскоростният интерфейс USB 3.0 позволява екстремно бързо прехвърляне на данни между лаптопа и свързаните с него устройства.

3.Оптимално удобство

Дебелината при тази серия лаптопи е от порядъка на 1.2 инча, а теглото им варира от 2.1 кг. при моделите с 14-инчов дисплей, до 2.5 кг. за моделите с 15.6-инчов екран. Това ги прави изключително удобни за пренасяне, а гумираната клавиатура е с добре дефинирани бутони, позволяващи лесно и прецизно писане.

Удобните бързи клавиши и множеството малки трикове осигуряват надежден контрол върху лаптопа. Алуминиевият корпус на тази серия лаптопи на Acer е оцветен в приятен кобалтово син цвят и е изключително устойчив на удар и издраскване.

4. Екстремна свързаност

Серията от лаптопи TimelineX на Acer осигурява последните новости в комуникационните технологии при преносимите компютри, които позволяват на потребителя да има покритие където и да се намира.

Всички лаптопи са снабдени с висококачествена уебкамера, способна да осигури ултракачествени видеочатове. Надеждната връзка с интернет и близки устройства бива осигурена посредством наличните в серията лаптопи TimelineX стандарти 3G, Bluetooth 3.0+HS, безжичен и гигабитов етернет.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *