Момичешка или семейна баня с женствен интериор

Ако целта ви е да направите вашата баня женствена, защото прекарвате дълго време там в козметични, разкрасителни и спа-процедури, живеете сама или я планирате за вашата дъщеря можете спокойно да се доверите на дизайн на баня от http://www.keranova.org/. Без значение кой е любимия ви цвят или просто не искате да повтаряте цвят използван вече в друго помещение, съобразете с него сапунерките, стойките, кърпите и артистичните предмети.

Ако заложите на диаболичен стил допълнете неоново осветление. Например лилаво или розово. Поглезете се с луксозен шик стил. Класическата визия допълнете с позлатени мебели за баня и художествени декори флорални мотиви. Такъв е например Винтидж стила, за който са характерни носталгията към романтиката на отминалите времена. Той най-сигурно може да бъде постигнат чрез дървени подове, винтидж уреди, например старомодно облечен бойлер или покрита със сатен или плюш пералня.

Друг начин да придадете женственост на интериора е чрез лакирани, ярки плочки, стъклорисуване, керамика, сгъваем ретро параван с някаква рисунка, например балерина, дантелени завеси, пухкаво, старомодно килимче, свещник уникат, свежи цветя или интимна статуетка. Заложете на леликатни и цветни аксесоари. Използвайте розови червени, пурпурни или розови плочки и позлатени повърхности. Повече идеи за женствен интериор, може да видите българския онлайн магазин за обзавеждане на баня от Keranova.

За да направите банята романтична, е добре да заложите трябва на нежни или пъстри мебели. Облицовъчните плочки или аксесоарите, подберете в розово, цикламено, винено или златисто. В тези цветове е добре да бъдат и аксесоарите като кърпи, поставки, сапунерки. Ако търсите модерен стил, сложете ярки плочки и мебели, неоново розови на пример.

Винтидж атмосфера може да бъде постигната с помоща на за баня. А ето и някои елементи, които ще направят интериора на банята ви женствен- дантелени завеси, пухкави килимчета, лакирани плочки, свежи цветя, свещи и много много други. Повече идеи ще намерите в галерията по-долу. Разгледайте я и изберете вашия женствен дизайн на баня.

бутони за споделяне

Едно мнение по „Момичешка или семейна баня с женствен интериор

  1. Това е един доста сложен въпрос и определено би трябвало да има някакво равностойно място за всеки един член от семейството.Но пък не мисля че мъжете биха се обидили или дори би им направило някакво впечатление каква е точно тяхната баня.Много ви благодаря за тази статия.Бяхте ми от голяма полза и ще се радвам ако покажете още малко снимки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *