Mоре в Гърция

Кога е подходящото време за море в Гърция? Всяко време е подходящо за море. Зависи какъв тип почивка точно ви се иска. Ако имате нужда от уединение, спокойно можете да посетите българското Черноморие. В малките градове със сигурност ще намерите квартира, спокойствие, тишина и гледка.

Почивка на море

Случаят не е такъв? На вас много ви се ходи на море, но на море в Гърция. Точно там. Климатичните условия в тази страна просто работят за вас. Сезонът започва в началото на май и свършва в края на октомври. По-нетърпеливите обаче тръгват на плаж още в края на април и топят крака във водата в началото на ноември. Просто в Гърция по това време е топло.

Ако не разполагате с особени средства и освен това вече не издържате без море, организирайте си почивка на море в Гърция още за края на април. Тогава цените са много ниски. Има свободни места абсолютно навсякъде. Плажовете са пусти и ще можете изцяло да се насладите на престоя си.

Ако обичате купона край морето и парите не са проблем за вас, най-подходящо е да отидете на море в Гърция от началото на юни нататък. Препоръчваме ви Миконос – там партито никога не спира. Цените обаче са доста по-високи, отколкото през останалото време на годината.

Можете да отидете и на някое по-тихо, не толкова курортно място. Там цените ще са по-ниски и в главата ви няма да си дават среща музиките от четири различни дискотеки. Но е добре да знаете, че температурата може да стигне до 40 градуса. Ако не издържате на големи горещини, по-добре е да си изберете друго време за почивка.

Остава ви и опцията да отидете на море в Гърция в края на сезона. Идеята не е толкова лоша, колкото ви изглежда. Защо да не удължите лятото? Няколко летни морски дни в края на септември или началото на октомври не звучи зле, нали? Цените отново са се нормализирали. По плажовете почти няма хора. А на вас ви остават топли, летни емоции почти до Нова година.

Най-подходящото време за море е тогава, когато вие ще се чувствате добре. Затова помислете какво точно искате и започнете да организирате почивката си.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *