Официална рокля

Заложете на цвета!

Какво е хубавата официална рокля без своите свежи цветове? Всяка млада дама ще заблести в своята младост и красота, ако избере розовото. Този толкова свеж цвят подхожда на младата и нежна кожа, и я прави по-блестяща.

Пепелно розово, розово барби, бебешко розово-толкова много нюанси, които ще ви отличат от останалите момичета, които са избрали тази вечер да бъдат в строги, тъмни цветове!
Не са за пренебрегване и останалите така актуални тази година цветове, а именно: лилаво, синьо, свежо оранжево и ярко жълто. Всички топли нюанси на кафявото-пясъчно, шоколад, махагон ще изтъкнат вашата индивидуалност.

Искате страст-моля! Изберете червено и ще сте неотразими и секси!
Бялото и черното са цветове, които никога не омръзват. Те са винаги актуални, и подхождат за всяка ситуация.

За да завършите, допълнете перфектния тоалет с прекрасни аксесоари. Разнообразието им на пазара е толкова голямо! Тази година актуални са миниатюрните чантички, наметало, ръкавиците-дълги сатенени или къси от дантела, панделки и пера, декорирани с камъни фиби, диадеми и шноли.

И ето! Идва дългоочакваната вечер!
Тоалетът е прекрасен, гримът и косата са перфектни! Оставете усмивката да огрее лицето ви, забравете всичко останало и това ще ви гарантира добро настроение през цялата вечер.
И… вече е утре! Нощта измина.

Роклята,захвърлена на земята стои в очакване на забравата.
Нужно ли е този спомен да остане завинаги забравен в гардероба и никому ненужен?
Това просто не е необходимо!

В случай, че вашата бална рокля е в прекалено официален стил, бихте могли да я използвате за друг официален повод-сватба, годеж или официално събитие. Със съвсем незначителни корекции, такава официална рокля може да се използва и за други официални случаи, като просто се премахнат някои претрупани аксесоари по нея-панделки, мъниста, цветя, пера.

Ако тоалетът е съставен от две части-корсет и пола, те биха могли да се носят съвсем самостоятелно. Комбинирането на корсет с тесен тъмен панталон или пола може да се използва за официална вечеря или парти. Добавянето към него на широка риза ще направи корсета подходящ за ежедневието.

Обсипана с пайети рокля е чудесна за дискотека.
Роклята на принцесата от приказките може да послужи при маскен бал или за детско парти.
Късите рокли винаги са на мода и са подходящи почти във всички случаи. С такъв тоалет спокойно може да се появите на коктейл, на парти за рожден ден, на сватба или друг официален повод. Козметично преправяне е достатъчно за коренна промяна на късата бална рокля, в рокля подходяща за вечерно излизане с приятели или за дискотека. Късата рокля, освен това е и прекрасен секси тоалет за интимна среща.

Има толкова много възможности, които е невъзможно да се изброят. Достатъчно е да проявите фантазия и креативност и при избора на бален тоалет, а и след това при решението си дали това да остане скъп спомен, или тоалетът да се използва рационално.
Съвсем малко средства ще превърнат вашата бална рокля в чест ваш спътник в излизанията . Нужно е просто добър шивач, който в зависимост от специфичния модел на тоалета ще го превърне във вечерен или ежедневен тоалет.

В някои случаи е достатъчно дори да се променят просто аксесоарите, които са към роклята, и тя ще бъде неузнаваема.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *