Парфюми за мъже – как трябва да се използват

Прилагането на мъжки парфюми може да се счита за цяла наука. За разлика от бързото плискане на афтършейвовете, парфюмите за мъже трябва да бъдат внимателно прилагани на ключовите области на тялото. Това ще повиши интензивността на аромата и той ще ухае върху кожата в продължение на часове.

В тази статия ще научите какъв е правилния начин да се прилагат и използват парфюм за мъже.

Инструкции

  • Изберете си парфюм за мъже от Ivis. След това посетет Тествайте аромата му чрез впръскване на проба върху плат или тестер листове, които можете да намерите във всеки парфюмериен магазин.
  • Тест за интензивност и ключови аромати. Оцени първичния аромат и след това изчакайте няколко минути, за да може аромата да се разгърне и да усетите и останалите нотки. Основният аромат или базовите нотки са най-силни и аромата ще бъде най-интензивен, когато парфюма се нанася върху кожата. Парфюмите за мъже могат да бъдат със свежи аромати на цветя, плодове, дървесни и мускусни.
  • Използвайте топлината на тялото, за да се засили уханието на парфюма. Нанасяйте го върху ключовите "горещи точки" по тялото. Там, където се произвежда повече топлина и може да се засили аромата. Това са места на врата, китките и зад ушите. Тъй като тези части на тялото са изложени на атмосферните условия, ще трябва да прилагате аромата и на други места. Продължителността на аромата ще продължи в зависимост от етеричните масла и алкохол, които са използвани в парфюмите.
  • За да защитите аромата на парфюмите ви от прекомерна бързото изветряване от кожата е добре да ги нанасяте върху кожата под дрехите. Въздухът бавно краде аромата на парфюмите и одеколоните, така че уверете се, че ръкавите на ризата ви покриват китката ви. Тази техника ще поддържа аромат през целия ден, а и е идеална особено когато ви очаква дълго пътуване, като например бизнес полет.

И един съвет последно - никога не нанасяйте парфюма си върху дрехите, защото аромата попива в плата и ако при повторно обличане на дадена дреха, без да сте я изпрали използвате друг парфюм, може да се получи доста неприятно смесици от парфюми.

социално споделяне

Едно мнение по „Парфюми за мъже – как трябва да се използват

  1. много ми помогна,благодаря ! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *