Дамски парфюми Flora на Gucci

пролетни ароматиАко сте жена, която си търси нещо ново и предизвикателно, с което да се напръска, дизайнерската къща на Gucci има какво да ви предложи.

Те предлагат висококачествени парфюми, както за жени, така и за мъже и са предпочитана марка на милиони клиенти по целия свят.

Вече наближава пролетта, а с нея и топлите месеци от годината. Затова е време да се замислите да смените тежките зимни аромати с нещо по-леко, свежо и подходящо за сезона.

Разбира се, когато си избирате подходящия аромат трябва да го съчетаете с вашата козметика, за да си изградите един завършен образ, който да ви носи необходимата увереност и самочувствие.

Flora на Gucci е лек цветен аромат предназначен предимно за по-млади жени. Той е типичен пролетен парфюм, тъй като съчетава в себе си свежест, лекота, чистота и красота.

Това е всичко което една взискателна дама може да иска от парфюма си. Ароматите, които са съчетани по великолепен начин в този парфюм са на цитрусови плодове, божур, роза, османтус, розов пипер, сандалово дърво и пачули.

Естествено от самото име на парфюма се подразбира, че основен акцент тук имат цветните аромати. Те са най-наситени и се усещат най-отчетливо, за продължителен период от време след като сте се напръскали.

Разбира се по-взискателните носове няма как да не усетят дървесните нотки, породени от приятния мускусен аромат на сандаловото дърво, но основата тук са преди всичко флоралните аромати, характерни за пролетта и лятото.

Този уникален свеж аромат е предпочитан предимно от млади девойки и жени. Целевата група на парфюма са жени между 20 и 30 години, но въпреки това много жени на средна възраст също го обичат и го използват често.

Все пак нали знаете старата приказка, че всеки е на толкова години на колкото се чувства така, че без значение на колко години сте този уникален парфюм ще ви донесе неописуема свежест и радост. Парфюмът се предлага в разфасофки от по 30 мл, 50 мл и 100 мл.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *