Полезните зимни автоаксесоари

Зимният сезон носи със себе си своя дял от предизвикателствата – заледени и затрупани пътища, ниски температури, затруднено пътуване. Но има някои автоаксесоари, които могат да се окажат изключително полезни в такива ситуации. Затова е хубаво да обзаведете колата си с тях. За да бъдете подготвени, заедно с екипа специалисти в търговията с автоаксесоари от Флексзон ще си запознаем с най-полезните аксесоар, които трябва да присъстват във вашия автомобил.

  1. ЩОРА ЗА ПИКАП
    Ако карате пикап, е добре да инвестирате в тези автоаксесоари, за да предотвратите изскачане на предмети от багажника си, когато пътувате през неравни пътища. През зимата също са полезни, заради херметически устойчивия си на атмосферни условия дизайн. 
  2. КАЧЕСТВЕНИ СПИРАЧКИ И НАКЛАДКИ
    Спокойствието и безопасността нямат цена. Какво по-хубаво има от това да знаете, че спирачките Ви са в топ форма, особено когато пътищата са хлъзгави и видимостта е влошена? Заложете на качествените марки, които Ви осигуряват по-дълъг експлоатационен живот.
  3. ПОСТЕЛКИ
    Подовите постелки за кола са универсални, но ако не паснат точно, можете да ги отрежете с обикновени ножици. Имате избор между модели от висококачествени материи или износоустойчива гума. Някои от тях са проектирани с повдигнати ръбове или участъци за задържане на вода и боклуци, и предотвратяват разливането и разпръскването им навсякъде. През зимата редовно ще стъпвате в кал и сняг, а тези полезни автоаксесоари предотвратяват уврежданията от лугата. 
  4. КАЛЪФИ ЗА СЕДАЛКИ
    Калъфите предпазват тапицерията Ви от всякакви петна, които Вие, Вашите спътници, деца или домашни любимци могат да нанесат. Поставянето им ще Ви спести много грижи. Когато станат прекалено мръсни, просто ги махнете и почистете със сапун и вода, или ги хвърлете в пералната машина. Те също така премахват дискомфорта от сядането върху студена, твърда седалка. Предлагат се в различни цветове и материали.
  5. ПОМОЩНО СТЪПАЛО ЗА ПИКАП
    Изкачването в кабината на Вашето високо превозно средство може да се окаже голямо предизвикателство, независимо от времето. Но когато температурите паднат, натоварването на мускулите Ви, за каквато и да е дейност, става по-трудно. Стъпалото за качване ще Ви помогне, но голият метал е много опасен, особено ако е намокрен от разтопен лед. Затова изберете противоплъзгащи модели за зимните месеци.
  6. НАКРАЙНИЦИ ЗА АУСПУХ
    Това сигурно са автоаксесоарите, за които мечтаете през цялата година. Така че защо да не се поглезите с тях по Коледа? Независимо дали искате по-голяма мощност, въртящ момент и теглене, различен звук или по-атрактивен вид на ауспуха си, това е нещото, което търсите. Тези накрайници се монтират лесно.
  7. СВЕТЛИНИ
    Никога не знаеш кога ще ти трябва малко повече светлина, за да направиш пътуването си безопасно. Чрез монтиране на най-мощните светлини за фарове, ще имате по-добра видимост дори през най-ожесточената виелица. 
  8. ПОКРИВАЛО ЗА АВТОМОБИЛ
    Предотвратете натрупването на сняг по колата си, чрез тези полезни автоаксесоари. Това ще ви спести неудобството от почистване на автомобила сутрин. Освен това са лесни за закрепване и премахване. Повечето модели са универсални и пасват на всяка кола.
  9. АВТОАКСЕСОАРИ ЗА СНЯГ И ЛЕД
    Ще бъдем небрежни, ако не споменем най-важните зимни автоаксесоари като веригите за сняг, скреперите за почистване на стъкла, спрея за размразяване, лопатата за сняг и други полезни предмети.
  10. КАЧЕСТВЕНИ ПЕРА ЗА ЧИСТАЧКИ
    Последни, но не по важност, са перата на чистачките. Често биват пренебрегвани по време на по-топлите месеци, но това не трябва да е така през зимата. Качествените модели Ви гарантират премахване на всякакви замръзвания, сняг и скреж без износване. Предлагат се и иновативни чистачки с мощен нагревателен елемент, способен да достигне много високи температури.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *