Почистването не се отнася само за апартаменти и офиси.

Почистване не се прави само през пролетта. След завършването на строежите също е необходимо почистване, при това не такова, с което да може да се справи всеки. При самото разкопаване на терена се получават много отпадъци, които обикновено само се складират някъде отстрани в купчини и по – късно там се образуват истински бунища със строителни отпадъци.

При разопаковането на стъклопакети, плоскости, отваряне на чували – също се събират много боклуци. Обикновено всичко това впоследствие се изнася с камиони, като се натоварва от самите строителни работници. Има обаче още един момент – и без това ще се наема почистваща фирма преди да се въведе сградата в експлоатация, може да се наеме и по – рано, за да се освободите от излишните строителни отпадъци. За целта могат да помогнат и някои хамалски фирми.

За почистване на повърхността на сградата тя се обстрелва с абразивни частици и топъл въздух под налягане, после се покрива с тънък защитен филм, за да се запази по – дълго. Преди запълването на магазините и офисите, ако става дума за търговски център, трябва да се измият прозорците и да се почистят подовете, в случай че някъде има мръсотия, вар, мазилка.

В случая е много практично да се наеме почистваща фирма, която да се заеме със задачата. Цените, предлагани от повечето почистващи фирми, са напълно приемливи, а работата е много, така че няма спор, че наемането на опитна почистваща фирма, за която се знае, че се занимава с подобен вид почиствания, е най – добрият вариант в случая.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *