Правилна дресировка на кучета

Ако се нуждаете от дресиране на кучета, тогава винаги можете да се обърнете за помощ в специалните за тази цел хотели за песове. Най-добре е да направите това до първата година на любимеца ви, тъй като тогава то се поддава най-лесно и бързо на обучението. Разбира се, че можете да дадете вашите четириноги приятели в тези пансиони и ако те са на по-голяма възраст, но тогава трябва да имате предвид, че ще се изисква малко повече време за тяхното обучение.

Ако и вие имате нужда от помощ, тогава можете да се обърнете към Stifbg.com. На официалния сайт на Киноложки център "Стиф" ще намерите множество полезна информация, както и контакта форма, за да пратите запитване към пансиона, ако се интересувате от услугите им. Те разполагат с 18 клетки, като всички те разбира се отопляват, за да може любимците ви да се чувстват комфортно по време на престоя си тук.

Освен това, те а снабдени с удобни легла и кучешки тоалетни, за да е всичко хигиенично. Цената на услугите им е между 12 и 15 лева, тоест всичко зависи от породата на кучето, от подготовката му, а също така от това, с каква храна искате да бъде хранено то в пансиона.

Друг често срещан проблем е това, че може да ви се наложи да заминете за няколко дни или повече в командировка по работа, а се получава така че няма на кого реално да оставите любимеца ви през това време. Тук отново идеално решение са пансионите за питомците, а и така едновременно ще се извърши тяхната добра подготовка и самото дресиране на кучета.

Няма спор, че и вие можете да направите някакво начално обучение на четириногия ви приятел, но това ще ви отнеме много повече време, отколкото на един истински професионалист от Хотел за кучета Стиф. Все пак опита е важно нещо в тази задача, а именно само така ще се научите да комбинирате методиките и техниките при самото обучение на кучето.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *