Как се наема автомобил под наем

Едва ли има по-лесно нещо от това да наемете автомобили под наем. Всичко, което ви е нужно, е кредитна карта и компания, която предлага rent a car услуги. За щастие на много граждани в България има десетки фирми, от които да поръчате лека кола, като дори имате богата селекция на марки и модели.

Ако ви трябва автомобил под наем за семейни нужди, то най-вероятно джип или микробус, ще бъде правилния вариант за вас. В случай, че искате луксозно возило, с което да посетите бизнес мероприятие, изберете между изисканите лимузини. Преди да капарирате превозното средство, се прави щателен оглед в присъствието на служител от компанията.

Вие трябва да подпишете приемно-предавателен протокол, в който е описано моментното състояние на избраното МПС. При положение, че по последното има драскотини, повреди и други подобни, те ще бъдат описани от фирмата за автомобили под наем, която използвате.
Останалото се свежда до превод на определена сума пари за наема на колата, като повечето компании изискват това да става посредством кредитна карта.

Модерните rent a car оферти включват й опции: шофьор под наем, превоз на организирани групи, оперативен лизинг и тем подобни. За всички тях заповядайте при интелигентния персонал на iRent и открийте уникални леки коли на супер достъпна цена, която едва ли ще срещнете на друго място.

Нашият офис в град София се намира на бул. Брюксел ти в близост до летище София, тел. 02/8703085 или GSM: :0889 15 15 55. На горните редове в статията сме указали и препратка до официалния ни уебсайт в интернет пространството, в който ще откриете още полезна информация.

В обобщение

Описахме процедурите за вземане на автомобили под наем, сега остава да дойдете и да изберете най-доброто, според разбиранията ви. Очакваме ви 24/7, за да превърнем желанията ви в реалност. Накрая ви пожелаваме на добър час и безаварийно шофиране в цялата страна.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *