Грешките ми в avtorentacar

Много пъти съм засягал темата за грешките ми в avtorentacar състезанието. В този пост ще се опитам да обобщя нещата. Както съм казвал - много от avtorentacar грешките ми са умишлени с цел SEO експерименти или нещо подобно.

1. Не създадох сайт на rent a car тематика, а почти безсмислен avtorentacar блог. Друго си е сайтът да принадлежи към определена тематика. Можеш да даваш и получаваш връзки от сайтове на тематика rent a car. Сайтът се позиционира и за други думи.

2. Домейнът с който участвам. Щеше да е хубаво да съдържа в себе си "rent a car", "rent a car Bulgaria", "rent a car in Bulgaria" или нещо подобно. Да не говорим, че ако проверя ще се окаже, че имам поне три домейна на тема rent a car. Ама кой да се сети да помисли за бъдещето.

3. Пак за домейна (директорията), с която участвам. Тя ми беше предимство само първата седмица. Оттам нататък се превърна в огромен недостатък. Поне разбрах, че ако редиректнеш домейн към директория, то директорията частично започва да се държи като домейн.

4. Не слагах връзките достатъчно равномерно. Активизирах се в началото, после 3-4 месеца застой и сега накрая пак се сетих да бутам avtorentacar участието си. Ако бях ги разпределял равномерно, сега някои връзки щяха да са отлежали и да имат повече тежест.

Това се сещам като за сега. Имаше още 2 точки за дописване, но стана късно и забравих какво беше. Както и да е, за последно ще повторя фразата rent a car, че имам пак идеи за SEO експерименти ;)

бутон за сайт

Едно мнение по „Грешките ми в avtorentacar

  1. Pingback: avtorentacar final

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *