Бъдещето на този avtorentacar блог

Остава само един ден до края на avtorentacar (rent-a-car) състезанието и се замислих за бъдещето на този avtorentacar блог. Повечето състезателни avtorentacar сайтове и блогове ще изчезнат - това е сигурно. Аз обаче не обичам да изоставям сайтове, особено когато имат съдържание и добър авторитет.

Като за начало - най-важното - ще си оставя връзките към спонсора rent a car и реципрочните ми връзки със сайтове на колеги. Смятам, че така е редно. Подкрепям всеки, който помага за развитието и популяризирането на SEO като методика.

А в сайта ще публикувам интересни материали, като ми попадне нещо. Сайтът общо взето няма тематика и се възприема от търсачките точно като личен блог. Това не ми помага в състезанието - напротив, но ще ми е в полза за в бъдеще. Връзки от постове на различни тематики ще ми помагат да си бутам сериозните сайтове напред.

бутони за социални мрежи

Едно мнение по „Бъдещето на този avtorentacar блог

  1. Така е, ако не друго поне ще си помагаме на другите проекти, а тези avtorentacar сайтчета се получиха доста сполучливо от SEO погледната гледна точка :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *