Пореден Avtorentacar сайт/блог/участник :)

На това място в Интернет се ражда един уникален Avtorentacar експеримент. Ако потръгне, този сайт ще участва в Avtorentacar състезанието. Ако не - ще си остане архив от глупости за идните поколения.

На какво се залага в случая? На първо място на стар домейн, който има история и е индексиран с малки прекъсвания от 2000-та година. До сега се е доказал в различни области, дано го направи и при Avtorentacar.

Второто нещо, на което ще заложа, е съдържанието. Тъй като не ми се пише много много - ще пиша малко по-рядко. Но ще взимам параграфи от интересни Avtorentacar статии от други колеги и ще им давам реална връзка.

Общо взето, ще се получи нещо средно между блог и социална мрежа за споделяне на връзки. Разликата е, че аз ще споделям полезните за мен Avtorentacar връзки, а не потребителите. В основата на това, разбира се, ще стои любимият ми WordPress.

Няма да си давам много зор в Avtorentacar-а, ако нещата не потръгнат, нито с този, нито с друг сайт. Безсмислено е според мен, а и ще глътне много време и ресурси. Аз ще заложа не на сила, а на стратегия. Така ще съм полезен на себе си и на другите.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *