Завръщам се обратно в играта

След като си починах в Египет, е време да погледна на avtorentacar участието си малко по-сериозно. Като за начало инсталирах WordPress и това тук малко заприлича на блог. Не смятам да сменям темата - тази си е достатъчно оптимизирана. Малко е грозна, но правим SEO, а не дизайн :)

Ще се постарая да наваксам изпуснатото и да дам по една реална връзка на всички avtorentacar статии, които заслужават такава. Ще си набележа и любими другарчета, чийто участия ще бъдат подкрепени от мен. За целта е създадена секция "Любими" в дясната навигация. Може би 10-на сайта ще са накрая.

Трябва и малко връзчици да изкопая, че нямам много такива. Каквото имам е от други участници, на които много благодаря. Ще им го върна, като напредна малко :) Иначе добре тръгна участието ми, като за начало без връзки и много текст. Дано Г. бъде благосклонен и за нататък. За мен беше от голямо значение как ще тръгне сайтът.

Гледам Огнян вече е на първо място за avtorentacar. Имах предчувствие, че като се върна, ще им е сипал на всички да ядат и така се оказа. С това негово участие шансовете на всеки участник падат на половина, но и с толкова се вдига вероятността да победи SEO, което за мен е най-важно.

Успех на всички... и връзки не отказвам, а връщам ;)

социално споделяне

2 мнения по „Завръщам се обратно в играта

  1. Добре дошъл в Европа :-) Тук малко пребиват хората по улиците, за дето са писали нещо си в нета, ама все пак си е цивилизацийка :-)

    Благодарен съм за връзките и за добрите думи. Мразя да съм задължен, така че ще ти върна жеста на секундата :-)

  2. В Европа си ми е добре. Тук ги пребиват, а в Египет ги отвличат и направо ги убиват.

    Те едни връзки… от ранг 0 в 4-та страница на SERP-а. Нищо не ми дължиш :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *