Avtorentacar през 2009-та

Това е първата avtorentacar публикация тук за 2009-та. Наистина забравих за участието си в avtorentacar състезанието. Причината този път не е в многото ми друга работа, а си имах едни други проблеми, с които не смятам да Ви товаря.

Въпреки всичко се класирам добре при търсене на avtorentacar. Да, излязох от ТОП10, но при такова писане (един път на месец) и тотална липса на свежи връзки, това е положението, даже съм доволен.

Малко взех да се отдръпвам от SEO-то последно време. Cloxy-то прилича повече на сайт, предлагащ уеб дизайн, отколкото SEO и в известен смисъл си е точно така - предлага и уеб дизайн вече. На човек му омръзва по цял ден да мисли за търсачки и да мисли като търсачка.

Сега ще измисля от някъде да сложа поне едничка avtorentacar връзка към това чудно местенце в Интернет, поне да не дърпам по-назад. Направих и един експеримент с този avtorentacar сайт още миналата година, като резултат още няма. Нормално е - иска време.

Между другото, имам няколко SEO запитвания по тематиката rent-a-car. Само ме карат да съжалявам, че не заложих на отделен домейн. Да не говорим, че имам възможност да взимам качествени домейни на килограм. Ужас :)

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *