Мога ли да спечеля avtorentacar с директория?

Гледам резултатите за avtorentacar в Google.bg и забелязвам, че само аз съм в ТОП10 с директория. Тоест, адресът ми е axeny.com/avtorentacar/. Много пъти съм се чудил дали това е правилният избор.

Скоро приключи записването в състезанието и много се колебах дали да не регистрирам някакъв домейн с avtorentacar в името и да участвам и с него - в краен случай да редиректна този сайт към него.

Реших да продължа да си участвам само с този сайт. По принцип не обичам да се разхвърлям на няколко места и няма да го правя. Някои подхождат с цели avtorentacar мрежи от сайтове - умно, но изисква време да се занимаваш и всеки сайт трябва да мине определено ниво.

Имал съм нещо предвид, за да избера този avtorentacar адрес. Не е само старостта на домейна. Сетих се, че най-важното в това състезание е да научиш нещо, а не просто да участваш. Победата - естествено че трябва да ти е цел, иначе нещата няма да се получат.

Ще направя един експеримент да накарам този адрес да се държи като останалите avtorentacar домейни. Ако се получи - ще споделя тайната, спокойно. Ако не, пак ще съм научил нещо полезно ;)

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *