Наем на луксозни автомобили в София

Ако имате нужда от наем на кола в столицата, то не подминавайте предложенията на фирма Grent със седалище Летище София. Там вие ще избирате измежду десетки модели автомоблили клас лукс, сред които седани, комбита, джипове и други.
Луксозните возила като Volvo S40 SDAR или Mercedes S Class автоматик са само част от предложенията, които ще получите. Чуждестранните гости на страната пък често се ориентират към наема на джипове Шевролет, Пежо или Рекстон. Сега остава вие да решите коя кола да вземете.

Ние от фирма Grent предлагаме най-добрите цени за рент а кар в големите български градове каквито са София, Пловдив, Варна и Бургас. Разположени сме на централните летища, тъй като работим както с български граждани, така и с чужденци, които имат интерес към наем на кола.

Преди да наемете избрания от вас автомобил се извършва щателен оглед във ваше присъстиве, за установяване на перфектното състояние на превозното средство. От вас се очаква вие да го върнете в същия му вид, за да не се налага да плащате парични санкции.

От уебсайта на фирмата g-rent.eu може да селектирате желаната лека кола и да я наемете. Системата ви позволява да изберете часа на и мястото на наемане и връщане. Редом с това имате опции за добавяне на детски седалки, зимни гуми, GPS навигация и дори допълнителен шофьор.
Удобството за виртуален рент а кар е една чудесна идея за всеки, който няма достатъчно време да дойде до Аерогара София, но иска да запази своя луксозен автомобил предварително.

Обобщение

Помислили сме за вашето пълно удобство, тъй че въобще не се колебайте да ни потърсите при желаение. Гарантираме ви, че ще останете доволни от обслужването ни и ще се възползвате от услугите ни отново. Комбинацията от ниски цени за наем и нови модели автомобили, ще се понрави и на най-капризните клиенти в София и не само.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *